15 років відсидить хмельничанин, який вбив таксиста і викинув тіло на смітник

15 років відсидить хмельничанин, який вбив таксиста і викинув тіло на смітник
  • Сварка через ремонт авто закінчилась трагічно для пенсіонера-таксиста.
  • Товариш вбив свого колегу, а тіло вивіз на смітник. До того, автівку загиблого та документи на неї забрав собі. 
  • Тепер зловмисника засудили до 15 років ув'язнення. 

Ще півтора роки тому до поліції звернулася жінка із заявою про зникнення свого батька. Як з'ясувалось, чоловік працював таксистом на власному авто "Daewoo Sens". Проте у гаражі машину правоохоронці не знайшли. Натомість побачили велику пляму крові і зрозуміли, що пенсіонера могли вбити. Про це повідомляють у прес-службі ГУНП у Хмельницькій області. 

Згодом правоохоронці натрапили на 53-річного колегу, який товаришував з чоловіком. Виявилось, що той навіть позичив своєму знайомому авто для таксування. При розмові з поліцейськими він сказав, що пенсіонер вирушив за кордон, аби придбати ще один транспортний засіб. Та ця інформація не підтвердилась. 

Відео дня

Пізніше стало відомо, що 53-річний знайомий таки причетний до вбивства. Між чоловіками виник конфлікт через ремонт авто, який і закінчився бійкою. Коли зловмисник зрозумів, що накоїв, то вивіз тіло до міського сміттєзвалища. Як з'ясували у поліції, чоловік вже раніше був судимий і 7 років відсидів у в'язниці. 

Цього разу суд визнав його винним за п.6 ч.2 ст.115 (умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя і здоров’я потерпілого), ч. 3 ст. 357 (незаконне заволодіння документами) Кримінального кодексу України і засудив його до 15 років позбавлення волі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Діана Кі

    Проходят ли таксисты мед. осмотры психиатров перед тем как возить людей????
  • Valentina Roman

    Это когда-нибудь закончится?

    Ievgen Pervushyn reply Valentina Roman

    ніт!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up