"Банда бородачів", яка вимагала гроші з хмельницьких перевізників, може вийти на волю

"Банда бородачів", яка вимагала гроші з хмельницьких перевізників, може вийти на волю
  • 7 чоловіків підозрюються у вимаганні грошей у перевізників.
  • Раніше суд відправив їх в СІЗО до 1 серпня. Нове рішення феміди – можливість вийти під заставу.

5 червня хмельницька поліція провела ряд обшуків за місцями проживання чоловіків, яких підозрюють у вимаганні грошей із перевізників. Члени злочинного угруповання протягом півроку збирали з водіїв рейсових автобусів "данину".

25 гривень брали за кожен заїзд на автостанцію. Взамін “бородата банда” не допускала до перевезень нелегалів. За час своєї роботи зловмисники, за даними поліції, заробили щонайменше мільйон гривень. Це у період із жовтня 2017 року.

Для усіх семи підозрюваних 7 червня обрали міру запобіжного заходу. Суд відправив банду в СІЗО до 1 серпня. Так, як термін підходив до завершення, а розслідування ще не завершено, поліція звернулася до суду із клопотанням. Попросила, аби термін запобіжного заходу продовжили.

Відео дня

Засідання в Хмельницькому міськрайонному суді відбулося у п’ятницю, 27 липня.  Тривали вони до десятої вечора. Термін продовжили ще на 60 днів. Але, у порівнянні із попереднім рішенням, кожен із підозрюваних може внести заставу і вийти на волю. Раніше цього зробити вони не могли. Розмір застави для кожного суд визначив окремо. Суми коливаються від 40 000 до 150 000 гривень. Про це vsim.ua повідомила прес-секретар Хмельницького міськрайонного суду Алла Плінська.

Раніше в поліції розповідали, що Розповіли, що до  роботи "банди бородачів" причетні посадовці і поліцейські. Слідкуйте за розвитком подій на vsim.ua.  

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Максим Яремчук

    перевізники, готуйте бабло!))) довго не платили шото))
  • Мастер Автополив

    Онижедети, руки прочь от активистов. Геть злочынну панду!
  • Діана Граділь

    Це просто жах! Бандити мають розгулювати по нашому місту?! Продажні судді! Що ви робите?
  • Max Bosiak

    Ця країна безнадійна:(

    Andrey Demchuk reply Max Bosiak

    100%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up