До СІЗО відправили бандитів, які вимагали гроші в хмельницького підприємця

До СІЗО відправили бандитів, які вимагали гроші в хмельницького підприємця
  • Майже 14 тисяч доларів вимагали зловмисники у підприємця. Затримали зловмисників "на гарячому".
  • Тепер їм світить 10 років ув'язнення. Суду вони чекатимуть за ґратами.

Учасники злочинної групи вимагали у підприємця вигаданий борг, а саме 13,7 тисячі доларів. Зловмисники погрожували фізичної розправи. Відтак, жертва звернулася до правоохоронців. Ті зафіксували факт вимагання та встановили замовника, який таким чином намагався позбутися конкурента. Наприкінці листопада після одержання частини коштів, вимагачів та самого замовника затримали.

Як повідомили у ГУ НП Хмельницької області, усім трьом фігурантам справи було повідомлено про  підозру за частиною 3 статті 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Наразі Хмельницьким районним судом підозрюваним обрано запобіжні заходи — тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

ВІДЕО з затримання зловмисників:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up