На Хмельниччині у бабусі знайшли майже три тисячі кущів маку

На Хмельниччині у бабусі знайшли майже три тисячі кущів маку
У 65-річної мешканки одного із сіл Шепетівського району правоохоронці вилучили понад 2700 кущів опіумного маку. Усі рослини направили на експертизу.
Власниця повідомили міліціонерам, що рослини насіялись самі. 
Подібні рейди проводять регулярно у рамках оперативно-профілактичної операції «Мак-2015». 
Наразі за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років. Про це повідомили у прес-службі обласного управління міліції. 
Читайте також:
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Serg

    Ну давайте, вкатайте бабі 3 роки. Хабарників відпускають, а бабу посадаять.  :-) Наша міліція і прокуратура можуть.



    Вкрав курку, бо не мав що їсти - 5 років, вкрав 500 000 дол. - умовно, або і відмазали!



    Знайшли мак - вирізали - спалили - бабу попередили - ось і було б питання вирішено. Другий раз знайшли - тоді більш кардинальна розмова.

    Anonymous reply Serg

    твої слова та чиновникам в голови)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up