На Хмельниччині безхатько вбив знайому. Тіло скинув у каналізаційний люк

На Хмельниччині безхатько вбив знайому. Тіло скинув у каналізаційний люк
На Хмельниччині міліціонери затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 48-річної жінки. Як з’ясувалось, підозрюваний – безхатько. Він побив свою знайому та скинув її в люк через те, що не міг з нею поділити верхній одяг.
Подія сталася вчора, 30 вересня, у Нетішині. Правоохоронці отримали повідомлення від місцевої жительки про те, що на території промислових баз у каналізаційному люці виявили труп жінки.
На тілі потерпілої виявили сліди насильницької смерті. Про це повідомляє прес-служба УМВС у Хмельницькій області. Можливого вбивцю затримали впродовж кілька годин у Славутському районі.
Як стало відомо під час слідства, загибла не мала постійного місця проживання, останні роки жебракувала, виживала за рахунок дрібних крадіжок. Її 34-річний знайомий, добряче напившись, ударив жінка кілька разів палицею, після чого та впала на землю. Потім, аби приховати скоєне, чоловік скинув потерпілу до каналізаційного люку. За його словами, конфлікт виник через те, що знайомі не могли поділити між собою верхній одяг.
Наразі триває розслідування. Експертиза покаже остаточну причину смерті жінки. Чоловікові оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 10 років ув’язнення.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:02 Де у Хмельницькому не буде світла 20-24 травня (ГРАФІК) 15:13 День сімейного лікаря: зібрали 5 історій хмельницьких медиків 14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera 18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up