На Хмельниччині чоловік тричі "підчистив" будинок сусіда

На Хмельниччині чоловік тричі "підчистив" будинок сусіда
Випадок трапився у селі Нестерівці Дунаєвецького району. 33-річний чоловік вкрав з дачі знайомого металеві вироби на 3,5 тисячі гривень.
Чоловік живе у селі Ганнівка, на дачі з’являється не часто. Коли приїхав, аби подивитись на помешкання, то побачив, що його подвір’я «підчистили». Поцупили чавунну ванну, газовий котел та багато іншого. Звернувся до поліції.
Зловмисником виявився 33-річний місцевий житель, він проживав по сусідству з потерпілим. 
«Двічі молодик навідувався на господарство один, а третього разу попросив допомоги у тестя, оскільки чугунна ванна виявилась йому не по силі. Усе викрадене чоловік здав на пункт прийому металобрухту і отримав за це близько 800 гривень. Реальна ж сума збитку становить майже 3,5 тисячі гривень», - повідомляють у прес-службі ГУ Національної поліції у Хмельницькій області.
Зловмисникові вже оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 3 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі. 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up