На Хмельниччині хлопець грабував та вбивав пенсіонерок

На Хмельниччині хлопець грабував та вбивав пенсіонерок
За свої вчинки 22-річний житель Кам’янець-Подільського району засуджений до довічного позбавлення волі.

Зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та ніде не працював. Заробляв на життя крадіжками. Для цього через оголошення він шукав одиноких жінок похилого віку,  які здавали житло у найм.

 «Під надуманим приводом взяти в оренду кімнату він прийшов до помешкання старенької. А далі, скориставшись її беззахисністю, вбив та обікрав. Коли у нелюда закінчилися гроші, він повторив той же «сценарій» з іншою бабусею. Виносив із дому потерпілих кошти, мобільні телефони, золоті прикраси, які знімав із убитих і здавав у ломбард», -  інформує прес-служба прокуратури Хмельницької області.  

Апеляційний суд Хмельницької області залишив у силі вирок суду першої інстанції, яким  до засуджено двадцятидворічного мешканця.

Відео дня

Суд першої інстанції присудив хлопцю довічне ув’язнення. Вважаючи такий вердикт надто суворим, засуджений оскаржив його. Але Апеляційний суд Хмельницької області залишив вирок міськрайонного суду без змін. Прокуратурою в суді повністю доведено його вину у вчиненні умисних вбивств з корисливих мотивів (ч.2 ст.115 КК України) та розбою, спрямованого на заволодіння чужим майном, поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч.4 ст.187 КК України). 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:02 Де у Хмельницькому не буде світла 20-24 травня (ГРАФІК) 15:13 День сімейного лікаря: зібрали 5 історій хмельницьких медиків 14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera 18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up