На ремонті перинатального центру у Хмельницькому вкрали 150 тисяч

На ремонті перинатального центру у Хмельницькому вкрали 150 тисяч
Під час реконструкції Хмельницького обласного перинатального центру виконавці, підробивши документи, привласнили гроші, повідомляють у міліції.

Через це ремонт «подорожчав» на понад 150 тисяч гривень.

- Задокументовано факт розкрадання бюджетних коштів службовими особами державного підприємства та підрядної організації, які займались реконструкцією Хмельницького обласного перинатального центру. В актах приймання-виконання будівельних робіт завищили витрати робочого часу, у порівнянні з проектною документацією, та внесли недостовірні відомості про обсяги виконаних будівельних робіт, - йдеться у повідомленні прес-служби управління МВС у Хмельницькій області.

За фактом прокуратура Хмельницької області відкрила кримінальні провадження, які внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 366 «Службове підроблення» та ч. 4 ст. 191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» Кримінального кодексу України.

Відео дня

Покарання за підробку - 2-5 років за гратами, за привласнення майна - 5-8 років тюрми.

Довідка "ВСІМ": Хмельницький обласний перинатальний центр, який знаходиться у обласній лікарні, розрахований на прийняття 2,5 тисячі пологів на рік. Зараз в лікарні створено 7 відділень на 90 ліжок, у тому числі – 30 акушерських. Сучасною апаратурою оснащено 3 операційних та 7 індивідуальних пологових залів, 2 з яких пристосовані для прийому пологів у жінок з інфекційними захворюваннями.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Той факт, що МВС звітує, я не заперечую. Однак, чомусь не повідомляється ким встановлено дане порушення!!! Вказане ставить на задній план авторитет Державної фінансової інспекції України.

    Як кажуть - "Коня кують, а .........."!!!
  • Анонім

    1
  • PAL

    А как они пиарились, рекламировались, а тут на тебе, денег им мало, надо с бюджета потянуть. Вор на воре сидит и вором погоняет.ЖЛОБЫ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up