Напав на жінку та стріляв у поліцейських: 12 років за ґратами проведе 43-річний мешканець Славути

Напав на жінку та стріляв у поліцейських: 12 років за ґратами проведе 43-річний мешканець Славути
  • Чоловік напав на свою 52-річну знайому у її ж квартирі. Він зв'язав її та вимагав у жінки гроші. На щастя, коли він відволікся, жертва визволилася та втекла.
  • Під час затримання, нападник відстрілювався від поліцейських, однак втекти йому не вдалося.
  • Наразі чоловіку призначили покарання.

Подія мала місце у Славуті 10 травня цього року. До місцевої 52-річної жительки завітав знайомий. Він допомагав їй час від часу по дому, поки її чоловік був на заробітках закордоном. Проте, цього разу гість поводився дивно, а згодом і взагалі накинувся на жінку та зв’язав їй руки ременем. Він вимагав у неї 100 тисяч гривень. На щастя, жінці вдалося звільнитися. Вона вибігла на балкон і перестрибнула до сусідської квартири.

Залишившись сам у квартирі, розбійник забрав два телефони, планшет і втік з місця події. Нападника розшукали згодом на околиці міста.

"Коли чоловік побачив поліцейських, почав утікати в напрямку лісового масиву. Та, зрозумівши, що втекти не вдасться, дістав із сумки вогнепальну зброю, яку сам переробив з мисливської, і спрямував на правоохоронців... працівники поліції застосували прийоми рукопашного бою і вчасно обеззброїли нападника", - йдеться у повідомленні ГУ НП у Хмельницькій області. 

Відео дня
blockquote>

Справу розслідували за чотирма статтями Кримінального кодексу України: частиною 3 статті 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло), частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами), частиною 1 статті 263-1 (незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї) та статтею 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу).

Як зазначають правоохоронці, чоловік раніше вже перебував у в'язниці за умисне вбивство. Цього разу суд визначив йому покарання - позбавлення волі терміном на 12 років.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up