Побили та засунули у багажник: на Хмельниччині бандити викрали авто разом із водієм

Побили та засунули у багажник: на Хмельниччині бандити викрали авто разом із водієм
  • Чоловіки напередодні разом відпочивали та випивали. Після застілля нові знайомі напали на 42-річного чоловіка.
  • Його побили, після чого у нього відібрали усі гроші та ключі від автомобіля. Врятуватися чоловіку вдалося дивом. Наразі він у лікарні.
  • Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Події мали місце у Волочиському районі. 42-річний мешканець Волочиська випивав у компанії трьох чоловіків 33, 27 і 26 років, з якими познайомився напередодні. Проте, коли він вирішив попрощатися з його новими "друзям", їм це не сподобалося, оскільки чоловіки мали намір продовжити відпочинок за його рахунок.

Вони напали на свого "товариша". Побили його та зірвали з шиї срібний ланцюжок з хрестиком. Після у нього відібрали гаманець, де було близько тисячі гривень та банківські картки. Відібравши у потерпілого ключі від автомобіля "Ford Escort", зловмисники чоловіка заштовхали в багажник та поїхали в сусідній Теофіполь, щоб зняти гроші з картки.

По дорозі назад поблизу одного із сіл в автомобілі закінчилось пальне й зловмисники зупинилися. Скориставшись цим, потерпілий вибрався з автомобіля та побіг до найближчої АЗС. Там він попросив оператора викликати поліцію і "швидку". Потерпілого госпіталізували. У нього діагностували перелом декількох ребер та закриту черепно-мозкову травму.

Відео дня

Зловмисників затримали згодом. До слова, усі вони уже притягувались до відповідальності за крадіжки і грабежі. Про це повідомили у ГУ НП у Хмельницькій області.

Чоловікам вже оголосили про підозру за частиною 3 ст.атті289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Наразі суд взяв зловмисників під варту. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олексій

    Ця новина вже стара.     Я дуже часто читаю ваші новини.   Але це вже було.  Пару місяців назад.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up