“Потенційне кубло сепаратизму”: проти Віктора Вікарчука СБУ відкрила кримінальне провадження

“Потенційне кубло сепаратизму”: проти Віктора Вікарчука СБУ відкрила кримінальне провадження
Скріни з відео, що на сторінці Віктора Вікарчука у Facebook
  • За словами Віктора Вікарчука, Служба безпеки України це російська ФСБ.
  • А порушене проти нього кримінальне провадження - злочинне замовлення.
  • Справа створеної “міської ради” в комплексі “СВ” набирає обертів. 

Віктор Вікарчук то конфліктує із поліцією, то із працівниками СБУ. Власник “СВ” вважає Україну комерційною структурою, а правоохоронні органи - злочинним угрупованням. Нещодавно в комплексі “СВ” 18 осіб створили “міську раду”, обрали її “голову”, а також “ліквідували” діючий виконавчий комітет. Серед них також був Віктор Вікарчук. Тепер справою займається СБУ. А проти власника “СВ” відкрили кримінальне провадження. 

Вікарчук каже, що Служба безпеки України - це ФСБ

Стріми від Віктора Вікарчука стали вже звичними для багатьох користувачів соцмережі Facebook. Один із них він транслював сьогодні, 29 жовтня, близько 7 ранку. До помешкання чоловіка навідалися працівники СБУ із обшуками. Такі дії вони провели у рамках відкритого кримінального провадження за статтею 109 ККУ (Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади). Про це повідомила речник прес-центру управління СБУ в Хмельницькій області Людмила Рябчук. 

  • Відео дня
    /li>

Візит працівників СБУ до свого помешкання Віктор Вікарчук фіксував на відео, що транслювалося на його сторінці у Facebook. Стрім тривав до тих пір, поки правоохоронці не вилучили у власника “СВ” телефон, що є речовим доказом.

Уже наступний прямий ефір був запущений через кілька годин. Транслювався він із комплексу “СВ”. На відео - працівники СБУ і поліція. Останніх викликав пан Вікарчук, або вони зафіксували скоєння, на його думку, злочину СБУшниками. Мовляв, ті хочуть провести обшуки в його закладі незаконно. Їхній візит Віктор Вікарчук назвав “злочинним замовленням”. А самих правоохоронців - Федеральною службою безпеки Російської Федерації.

“Звідти тхне Путіним”

Нагадаємо, власник “СВ” періодично конфліктує із правоохоронними органами. Раніше не вщухали його суперечки із поліцією через правила карантину. Детальніше ми розповідали про це раніше. При цьому пан Вікарчук зауважував: в Україні замість органів виконавчої влади існують лише юридичні особи. 

Цього разу приводом для конфліктів став не візит поліції, а створення “міської ради” в стінах закладу. Під час трансляції було названо кожного «депутата» поіменно. Це Валерій Тесленко, Денис Замазкін, Олена Роля, Ольга Уграк, Павло Білецький, Тетяна Москалюк, Валентина Гоменюк, Володимир Оліщук, Тетяна Духовська та Ірина Захарчук. Аби стати «депутатами», ці люди просто називали своє ім’я. Тоді Віктор Вікарчук пояснив, на якій підставі все відбувається:

На дану ситуацію відреагував хмельницький блогер Андрій Попик. Комплекс “СВ” він назвав “потенційним кублом сепаратизму”. На своїй сторінці у Facebook чоловік написав: 

  •  

    В Хмельницькому за участі прихильників сепаратистів проголосили свою міську раду, обрали 10 депутатів і голову. Прошу...

    Опубликовано Andriy Popyk Пятница, 23 октября 2020 г.

    Про події, що відбулися в стінах “СВ”, спостерігачі “Опори” повідомили поліцію та СБУ. З тих пір справа на контролі управління Служби безпеки України в Хмельницькій області. 

    Нагадаємо, президент Зеленський звільнив Ігоря Вуїва з посади керівника управління Служби безпеки на Хмельниччині й призначив замість нього Тараса Цюцюру.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Віталій Українець

    на передодні зе назначив нового шефа сбу -впевнений що св відмовилось платити !
  • Анонім

    Треба всім співробітникам СБУ, що займаються цим дуже небезпечним  ділом, нагородити орденами  і підвищити в посадах.

    Юрій Гудок reply Анонім

    Було б не погано. Бо сепаратизм вже у Хмельницькому
  • Игорь Шулаков

    Ну вот..и тут Путин...
  • Лина Касько

    Намагатись всіх ідентифікувати ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up