Смерть жінки під під’їздом у Шепетівці: в поліції прокоментували нещасний випадок (ВІДЕО)

Смерть жінки під під’їздом у Шепетівці: в поліції прокоментували нещасний випадок  (ВІДЕО)
  • У Шепетівці на жінку обвалився дах під’їзду.
  • Від отриманих травм вона загинула на місці.

Правоохоронці встановлюють обставини трагічної смерті 32-річної жінки у Шепетівці. Подія трапилась посеред ночі вчора, 21 січня. Нагадаємо, на жінку обвалився дашок над першим під’їздом житлового будинку. Вона померла на місці. У Шепетівському районному управлінні поліції встановлюють відповідальних за благоустрій будинку. Про це пише видання «День за днем».

Відомо, що на місці події працювала слідчо-оперативна група, внесено ві­до­мос­ті до Єди­но­го ре­єс­тру до­су­до­вих роз­слі­ду­вань. Наразі за фактом вже приз­на­чили су­до­во-ме­дич­ну ек­спер­ти­зу. Як повідомляють в поліції, слідів насильницької смерті на тілі жінки не було виявлено.

"За ре­зуль­та­та­ми роз­ти­ну вста­нов­ле­но, що смерть жін­ки нас­ту­пи­ла від уда­ру па­да­ючо­го пред­ме­ту (ймо­вір­но, від па­дін­ня улам­ку з на­ві­су під’їз­ду бу­дин­ку), оз­нак на­силь­ницької смер­ті не ви­яв­ле­но. На­ра­зі вста­нов­лю­ють­ся усі об­ста­ви­ни з ме­тою прий­нят­тя рі­шен­ня згід­но з чин­ним за­ко­но­давс­твом. На да­ний мо­мент та­кож вста­нов­лю­ють­ся свід­ки та оче­вид­ці по­дії, по­лі­ці­єю про­во­дить­ся пе­ре­вір­ка що­до від­по­ві­даль­них осіб за екс­плу­ата­цію бу­дин­ку, бі­ля яко­го від­бу­лась да­на тра­ге­дія", - зазначила ін­спек­тор сек­то­ру мо­ні­то­рин­гу Ін­на Ча­ховсь­ка. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Миколай Сивак

    Начальника того жеку до відповідальності
  • Matviy Khizhnyak

    Новина ні про що
  • Таня Киричук

    Ужас.Опять халатность, кто будит отвечать за жизнь...Просто смешно, опять расследование на месяца...полиция ,типо что то делает, а жизнь потеряна,молодая жизнь..Просто опять полный беспридел, все ,типо все понимают, а ничего не делается..
  • Anna Blonska

    Странно что это случилось ночью... Какое совпадение...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up