У Старокостянтинівського району заготівельник горіхів "обчистив" будинок

У Старокостянтинівського району заготівельник горіхів "обчистив" будинок
  • 25-річний чоловік приймав горіхи у селі Круглики. Заодно розпитав, які із помешкань пустують.
  • Вночі він проник до одного із помешкання та викрав всякі дрібниці. Але непомітно втекти він не зміг.
  • Крадія затримали "на гарячому". Чоловіку світить від 4 до 8 років позбавлення волі.

Подія сталася 23 жовтня у селі Круглики. Вдень 25-річний заготівельник горіхів з Миколаївщини приймав "товар" у місцевих мешканців. За торгами заодно розпитував, як же живеться у селі та вивідував потрібну інформацію. Уже вночі він пішов на справу.

Знаючи що один із будинків тимчасово пустує, оскільки його власник проживає за іншою адресою, він вирішив його "обчистити". Злодій зірвав з вхідних дверей навісний замом та проник всередину. Він вкрав ТВ-тюнер, 2 сокири та інші дрібниці. Але непомітно зникнути з цим "добром" йому не вдалося. Саме в цей час на господарство прийшов власник, щоб перевірити чи все гаразд.

Зловмисник почав тікати. Тим часом потерпілий покликав на допомогу свого зятя та викликав поліцію. Грабіжника затримали неподалік. Про це повідомили у ГУ НП у Хмельницькій області.

Відео дня

Наразі  відкрили провадження за частиною 3 статті 186 (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Зловмиснику світить від 4 до 8 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юлия Мороз

    То ж так, ідіот,сидіти зараз, бо вкрав сокиру... Нехай би сплатив моральну компенсацію і забрати заяву, може дойде.
  • Татьяна Корона

    Ідіот
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) Від читача 16:16 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up