Вбивство на Соборній: 58-річний хмельничанин зарізав свого квартиранта

Вбивство на Соборній: 58-річний хмельничанин зарізав свого квартиранта
  • Чоловіки разом випивали та посварилися. Тоді один із них вдарив іншого ножем у серце.
  • Зловмисник збрехав поліції, що знайшов тіло, коли повернувся додому, однак версія не підтвердилася. Його затримали.
  • Наразі суд взяв чоловіка під варту терміном на 2 місяці.

Подія сталася вночі 6 жовтня в одній із квартир по вулиці Соборній. Троє чоловіків разом випивали та посварилися. Тоді один із них залишив товаришів та пішов додому. Однак суперечка між двома іншими лише набирала обертів. Після словесної перепалки в хід пішли кулаки. Під час бійки власник квартири схопив зі столу ножа і штрикнув ним свого 50-річного опонента в серце. Той помер на місці події.

Зрозумівши, що він накоїв зловмисник сам зателефонував у поліцію. Проте, він запевнив правоохоронців, що на момент вбивства його у квартирі не було. Він розповів, мовляв поки ходив перекурити, один із друзів вбив іншого, а потім той втік додому. Однак така версія не підтвердилася. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області.

Чоловіка затримали. Йому вже оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вбивці світить покарання - позбавлення волі до 15 років.

Відео дня

Наразі слідчі дії тривають.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Кива

    Наразі вбивство не доведене, суду ще не було, на підставі чого ви оббрехуєте людину?На скільки мені відомо, за подібну брехню, родина цього чоловіка може подати на вас до суду!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up