Зупинили п'яного. Що "світить" хмельничанину за спробу підкупу патрульного

Зупинили п'яного. Що "світить" хмельничанину за спробу підкупу патрульного
Фото ілюстративне
  • 42-річний чоловік хотів уникнути «адмінки» за водіння у нетверезому стані.
  • Його судитимуть за спробу підкупу працівника патрульної поліції.

У Хмельницького 42-річного чоловіка будуть судити за спробу підкупу патрульного. Досудове розслідування за фактом корупційного кримінального правопорушення завершилось. Що «світить» винному?

Як з’ясувалось, чоловік керував автомобілем напідпитку. Аби уникнути адміністративної відповідальності, водій запропонував тисячу гривень поліцейським взводу УПП у Хмельницькій області. Хмельничанина попередили про кримінальну відповідальність, однак той наполягав на хабарі. Про це повідомляють у пресслужбі прокуратури Хмельницької області.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Гроші вилучили і внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відео дня

Чоловіка судитимуть за кримінальне правопорушення, перебачене частиною 1 статті 369 КК України (пропозиція службовій особі надати їй неправомірну вигоду за невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує таку вигоду, дій з використанням наданого їй службового становища). 

Санкція статті передбачає покарання: від 17 до 68 тисяч гривень штрафу або ж від 2 до 4 років обмеження волі чи позбавлення волі на той самий термін. 

Обвинувальний акт вже направили до Хмельницького міськрайонного суду.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Аскольд

    Мешканця Чемеровецького району, який намагався відкупитися від адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння за 200 доларів, засуджено до реальних 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up