Головний міліціонер Хмельниччини про переход-«клавіші»: розмалюйте, побачимо

Головний міліціонер Хмельниччини про переход-«клавіші»: розмалюйте, побачимо
Начальник управління МВС у Хмельницькій області Олександр Розізнаний пропонує активістам таки створити перехід у вигляді музичних клавіш біля училища.

Однак, чи довго протримається новинка? У дискусії щодо появи біля Хмельницького музичного училища головний міліціонер Хмельниччини Олександр Розізнаний вважає, що це залежить від того, чи впливатиме розфарбований перехід на безпеку дорожнього руху.

- Не потрібно нікого збирати, не потрібно нікуди писати і, тим більше, використовувати ініціативу для певних політичних чи інших акцій. Розмалюйте, побачимо. Не буде впливати на безпеку дорожнього руху – залишимо, - прокоментував він ініціативу у Facebook.

Як писала "ВСІМ" у липня цього року, створити оригінальний перехід запропонував місцевий активіст, голова правління ГО "Хмельницький молодіжний клуб розвитку" Степан Кушнір. Активісти сподівалися, що ідею вдасться втілити у серпні, однак стикнулися з відмовою з боку ДАІ. Про це Степан Кушнір детально розповідав усвоєму блозі на vsim.ua. Пізніше за те, аби біля хмельницького музичного училища з"явився оригінальний пішохідний перехід, виступили студенти училища.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Правдолюб

    "Якщо нікого ніхто не зіб'є, то залишимо. Якщо хтось когось зіб'є, то повернемо старий пішохідний перехід. А ті, хто постраждає, то їхня проблема. І не важливо, що ДАІ має попереджувати ДТП і їх наслідки, і що для цього діють єдині правила дорожнього руху, єдина розмітка, пішохідні знаки на всій території України". Можна ще так перефразувати слова головного міліціонера області.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up