Хмельницький проект «Я артист» став всеукраїнським

Хмельницький проект «Я артист» став всеукраїнським
Після успішного проведення першого конкурсу у Хмельницькому організаторами талант-шоу було вирішено зробити його щорічним й проводити не лише у нашому місті.

У другому музичному конкурсі, який нещодавно проводився в Києві взяли участь 35 талановитих учасників з різних куточків України, 10 з яких - співаки з Хмельниччини. Наймолодшому учаснику було всього 6 років, найстаршому - 36.-Після закінчення першого конкурсу дуже багато людей зацікавилися нашим проектом, - розповіла продюсер проекту «Я артист» Ольга Бексяк. – Нам неодноразово телефонували, запрошували в інші міста. Аби розширити можливості для участі в конкурсі талантів і з інших областей України було вирішено зробити саме всеукраїнський конкурс.Оцінювали майстерність конкурсантів 15 зірок українського шоу-бізнесу. Серед яких: Міла Нітіч, Марина Одольська, Олена Польова, Дмитро Коляденко, Олександр Кривошапко, Володимир Бебешко та інші. Приємною несподіванкою для учасників конкурсу стала поява серед журі переможниці першого проекту «Я артист» Полліанни Рижак. Нагадаємо, талановита співачка після участі в проекті представляла Україну на престижному музичному конкурсі в Сан-Ремо й здобула там друге місце.  

-Таким зірковим журі не може похизуватися жоден український фестиваль, - каже Ольга Бексяк. - Ми раді, що все пройшло успішно. У конкурсі брали участь талановиті українські виконавці. Перемогла конкурсантка з міста Києва – дванадцятирічна Аня Бабанська, наші ж земляки увійшли до десятки фіналістів.  

Атмосфера була не вимушеною, конкурсанти з легкістю спілкувалися з зірками, цікавилися їхніми секретами успіху. Ті ж, у свою чергу, з радістю їм розповідали свої життєві історії та влаштували для учасників проекту концерт.

Відео дня

У планах організаторів «Я артист»  проведення третього всеукраїнського конкурсу та створення професійного продюсерського центру для жителів нашої області. Там з талановитих мешканців Хмельниччини обіцяють зробити справжніх зірок. 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    круто розмахів організатори набрали, щасти вам дітки!
  • Анонім

    і я був з родиною, всім дуже сподобалося...переможницю справедливо вибрали..вміють в нас концерти робити коли хочуть! успіхів всім учасникам!
  • Fora

    Я була в нас на фіналі, конкурс дійсно гідний і якісний. Всімка, скиньте ссилку на той фінал, я щось не можу знайти у вас на сайті

    Роман Буча reply Fora

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up