Книжка на останній день зими: "Ключі від ліфта" про невипадкові зустрічі

Книжка на останній день зими: "Ключі від ліфта" про невипадкові зустрічі
  • Ця книжка підійде для тих, хто любить злегка фантастичні історії та невипадкові випадковості. 
  • Ігор навіть не підозрював, чим для нього закінчиться зустріч із незнайомкою біля київського метро.
  • І якими ж схожими бувають долі двох українських жінок, які шукали кращого життя за кордоном. 

"Ключі від ліфта"/ Міла Іванцова; передм. І. Роздобудько. - Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2012. - 288 с.

Дівчинка з табличкою "Передбачаю майбутнє" сказала Ігорю, що два дні його два ключі від квартири будуть відчиняти будь-які двері. Але один принесе - щастя, а інший - біду. Чоловік разом зі своїм другом дитинства Левом вирішує піти на авантюру і пробратись у квартири в сусідніх під'їздах. Чоловіки одночасно застрягають у ліфтах з незнайомими жінками.

Лев знайомиться з Олею, яку в 16 років вивезли за кордон і продали в бордель. Дівчині ледве вдалося повернутися назад до України. А Ігор зустрічається з Лізою, яка з першого погляду закохує чоловіка в себе, а тоді обдурює і робить підозрюваним у пограбуванні. 

Відео дня

Тяжкі долі жінок, яких змушували працювати проститутками, переплітаються з житям обох чоловіків і утворюють неймовірні історії кохання. 

Цитата з книги:

"Адреналін його зашкалював. Це поцілунок у застряглому ліфті чужого будинку, поцілунок із красивою жінкою, брунатні очі якої навіть за бляклого світла аварійної лампочки виблискували зверхнім, якимось нервовим блиском, коли він час від часу розплющував свої, щоб пересвідчитися, що не марить… Вона теж інколи поглядала на нього, не відриваючи вуст від нахаби, який трапився на її шляху в такий вирішальний момент."

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up