Куди піти у вихідні 2-3 березня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 2-3 березня. ВСІМ рекомендує
Фото ілюстративне. pexels.com
  • У перші весняні вихідні хмельничани матимуть змогу відвідати чимало цікавих заходів.

  • Для охочих відпочити підготували цікаві вистави, концерти та майстер-класи, а також свято зустрічі весни.

  • Про ці та інші події і заходи - у традиційній афіші від vsim.ua.

Субота, 2 березня

10:00 - Захід “Національна політична академія” у Хмельницькій міській раді. Вхід: 1-99 гривень.

Політика - це мистецтво можливостей "Отто фон Бісмарк". У будь-якому суспільстві розвиток є одним з основних умов існування. Суспільство формує державу, розвиває її, використовуючи певні знання та навички. Де знайти ці знання? Національна Політична Академія - це можливість, яка допоможе сформувати справжніх громадських і політичних діячів для розбудови нашої країни. Головна мета академії - підвищення рівня політичної підготовки молодого покоління, адже молодь є нашим майбутнім. Саме тому запрошують відвідати захід, який дасть змогу знайти відповідь на запитання та отримати навички, які дадуть змогу втілити ідеї в життя.

10:30 - Дитяча вистава “Бебі-бумм! Знайомство” у Хмельницькому академічному обласному театрі ляльок “Дивень”. Вхід: 40 гривень.

Відео дня

Запрошуємо усіх малюків міста Хмельницького на виставу "Бебі - бумм! Знайомство".

11:00 - Заняття “Тиск рідин та газів” у Центрі розвитку дітей Pixel. Вхід: 200 гривень.

ТИСК - ХТО Ж ТИСНЕ І ЧИМ? Не знаєте, чим відволікти малюка від рутинних буднів і підняти йому настрій на вихідних? Тоді вам сюди! Чудові експерименти, дивовижна наука і багато нових і дивних відкриттів для вашої дитини, на курсах крутої науки. Знайомитимуть із тиском, розкриють таємниці йогів, дізнаються, як передбачати погоду та багато іншого. Приєднуйтесь!

11:30 - Волейбол. Жіноча команда “Новатора” прийматиме рівненську Регіну-МЕГУ-ОШВСМ в рамках ХІІ туру волейбольної Суперліги у СК “Новатор” по вулиці Тернопільська, 13/4.

Фото із сайту Хмельницької федерації волейболу

12:00 - Лялькова вистава “Сніговики і сонечко” у Хмельницькому академічному обласному театрі ляльок “Дивень”.

2 березня Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень" запрошує усіх малюків міста Хмельницького на лялькову виставу "Сніговички і Сонечко".

12:45 - Веб-семінар “Use of English for ZNO & FCE” у мовній студії “А+”. Вхід: 200 гривень.

Цей веб-семінар призначений для тих, хто готує студентів для ЗНО або ДПА.

- виявлення особливостей завдань;

- вивчити корисні методи для виконання завдань;

- навчитися навчати учнів визначати підказки у завданні та використовувати їх;

- отримувати ресурси підготовки до ЗНО і ДПА.

14:00 - Творча зустріч із Олександром Ляпіним у Арт-центрі “MASLO”. Вхід вільний.

Говоритимуть про те, що таке творчість. Адже художники не просто думають - вони генерують образи. А це особливий тип мислення. І ось виникає проблема, як розвинути здатність мислити образами. Це складний вид мислення, бо він визначає процес самоідентифікації художника. Тут художник звертає увагу насамперед на себе. Як казав Платон: «Пізнай самого себе». Ось і наша першочергова задача - пізнати себе, і через себе - навколишній світ.

19:00 - Вистава “Декамерон, або секс під час чуми” у Хмельницькому академічному театрі ім. М.Старицького. Вхід: 200-400 гривень.

Яскраве музичне і хореографічне рішення вистави, іскрометна гра акторів, утримують комедію на тонкій грані між терпкою пікантність і відвертої вульгарністю. Дивовижні, яскраві, дотепні, пустотливі і трагічні історії про кохання, що оспівують життя в усіх його чуттєвих проявах. Різні соціальні верстви Італії епохи Відродження постають перед глядачем. Творці вистави малюють світ в пишноті краси і убозтві каліцтва - таким, яким він є в реальності. У ньому все поруч: Бог і Диявол, добро і зло, світло і темрява, чеснота і порок. Гімном земній природі людини звучить життєстверджуюча ідея п'єси - бути на землі Людиною! А всьому виною вона ... Хто? Звичайно любов, без якої ми убогі й голи, як андерсенівський король.

19:00 - Вистава “Імпровізація воробушка” у хмельницькому монотеатрі “Кут”. Вхід: від 175 гривень.

Неймовірно жива і чесна комедія, це вам не телевізор. Гумор народжується просто перед тобою і разом з тобою. Актори виходять на сцену і створюють комедію на рівному місці. Смішно, цікаво, живо, лохина. І, як вони самі про себе кажуть, "якщо ти не прийдеш до них, то все одно колись прийдеш до них".

20:00 - Cольний концерт Василя-Прозорова Переверзєва у LUX Night & Karaoke Club. Вхід: 100 гривень.

Василь-Прозоров Переверзєв, в минулому - фронтмен легендарного гурту "ТОЛ", зараз - засновник та ідейний лідер групи "Пісні Наших Днів". Кращі композиції "Пісні Наших Днів" в акустичному виконанні, розмови між автором і публікою і не тільки, обіцяють що вечір пройде по справжньому незабутньо.

Неділя, 3 березня

10:00 - Виставка екзотичних тварин “Світ джунглів” у ТЦ ЦУМ. Вхід: 40-50 гривень.

Виставка екзотичних тварин являє собою науково пізнавальний інтерес. Для всіх проводяться екскурсії, під час яких відвідувачам дається уявлення про різноманітність і красу тваринного світу, розповідається про місця проживання, спосіб життя, харчування, розмноження цих екзотичних тварин.

12:00 - Музична казка “По щучому велінню” у Хмельницькому академічному театрі ім. М. Старицького.

Усіх дівчаток та хлопчиків запрошуємо на перегляд музичної казки "По щучому велінню", автором якої є М. Кропивницький. Кропивницький талановитий драматург, письменник, театральний актор, засновник українського професійного театру, який створив незабутню та незвичайну замальовку для дітей. Напевно кожен дорослий пам'ятає цю казку із дитинства.

12:00 - Лялькова вистава “Ослик Мафін і його друзі” у Хмельницькому театрі ляльок “Дивень”.

3 березня Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень" запрошує усіх малюків міста Хмельницького на лялькову виставу "Ослик Мафін і його друзі".

13:30 - Свято зустрічі весни у Хмельницькому парку культури та відпочинку ім. М. Чекмана. Вхід вільний.

У неділю, 3 березня, в парку імені Чекмана буде людно, адже там хмельничани зустрічатимуть весну. Для дітей і дорослих чекають цікаві розваги, смачні страви та веселі конкурси. Усіх запрошують на свято зустрічі весни.

17:00 - Виставковий проект Семена Храмцова “Банери. Критичний дизайн” у Хмельницькому обласному художньому музеї.

Семен Храмцов (м.Херсон) представить у Хмельницькому обласному художньому музеї виставковий проект «Банери. Критичний дизайн». Це дослідницький арт-проект, який концентрує увагу на проблемах графічного середовища повсякденності України. Він передбачає аналіз критичних рефлексій дизайнерів на сучасний дизайн. Серія банерів структурує до болю знайомий погляду «візуальний шум», що нас оточує, i базується на анкетних відповідях респондентів. Тому колір фону, логотип, слоган, заголовок, персонажі, тощо, взяті не випадково. Хоча випадковість – один з способів побудови цих композицій. Концентрація штампів, стереотипів, популярних прийомів, породжує соціальну складову і розкриває проблеми естетичного та етичного характеру.

17:00 - Концерт Надії Величко, солістки Львівського органного залу з програмою “Дихання весни” у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід: 60-70 гривень.

19:00 - Хореографічна вистава “Есмеральда” у Хмельницькому академічному театрі ім. М. Старицького.

Хореографічний вистава "Есмеральда", за мотивами класичного твору Віктора Гюго, мовою танцю розповідає романтичну історію життя та кохання молодої циганки. Дівчині доводиться зробити складний вибір між вірністю та життям. Та над справжнім почуттям не підвладний час та люди.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up