Куди піти у вихідні 9-10 лютого. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 9-10 лютого. ВСІМ рекомендує
Фото ілюстративне. pexels.com
  • Цими вихідними хмельничани матимуть змогу відвідати чимало цікавих заходів.

  • Для дітей покажуть вистави, а дорослих запрошують на виставки та майстер-класи.

  • Про це та інше - у традиційній афіші від vsim.ua.

Субота, 9 лютого

09:00 - Персональна художня виставка гобеленів Юлії Степанюк «У нашім раї на землі» у музеї історії міста Хмельницького (вул. Проскурівська, 30).

На відкритті виставки хмельничани і гості міста матимуть змогу не тільки помилуватися барвистими гобеленами пані Юлії та поспілкуватися з нею, а й взяти участь в авторському майстер-класі з мистецтва ткацтва.

10:00 - Фестиваль трансформацій “GameinGame” у Агенції сталого розвитку “АСТАР”. Вхід: 500 грн.

Відео дня

Найкращі майстри країни будуть супроводжувати вас у світ трансформаційних ігор. Кожен учасник пройде свій фест у своєму особистому порядку ігор і таким чином проживе свій запит у просторі фестивалю з позицій повної довіри ігровому Всесвіту. Три кола трансформацій через ігри розверне ваш запит на 360 градусів, Ви отримаєте всі відповіді з можливих. Гра починається з ваших перших кроків на фесті саме з того моменту, коли ви опинитеся в його просторі. Усе, що буде відбуватися, усе для Вас і про Вас, і Ваш ігровий запит. Кількість учасників фесту обмежена, оскільки ігри будуть повноформатні й за ігровим столом буде визначена грою кількість гравців.

10:30 - Вистава “Бебі - бумм! Знайомство” у Хмельницькому театрі ляльок "ДИВЕНЬ". Вхід: 40 грн.

Запрошуємо усіх малюків міста Хмельницького на виставу "Бебі - бумм! Знайомство". Захід для глядачів від 1-го до 3-х років.

11:30 - Волейбол. Чоловіча команда "Новатора" прийматиме вінницький ВК “МХП-Вінниця” в рамках 12-го туру Суперліги у СК «Новатор» по вулиці Тернопільська 13/4.

Фото з сайту Хмельницької федерації волейболу

12:00 - Дитяча вистава “Чарівні сніжинки” у Хмельницькому театрі ляльок "ДИВЕНЬ".

Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень" запрошує усіх малюків міста Хмельницького на лялькову виставу "Чарівні сніжинки".

13:00 - Майстер-клас “10 фактів, чому вам потрібно стати тестувальником” у комп’ютерній академії “ШАГ”. Вхід вільний.

Хотіли б спробувати себе в ролі тестувальника? Запрошують усіх від 15 до 55 років на майстер-клас. Роль тестувальників у розробці ПЗ дуже важлива, тому нині в Україні так зростає попит на цих спеціалістів. Навіть у такого гіганта, як Microsoft, на 1000 рядків коду припадає від 10 до 20 помилок і тільки завдяки ефективній роботі QA, користувачі отримують якісний продукт. Підготували виступи практикуючих QA-спеціалістів, які не лише спробують пояснити: хто ж такий тестувальник та навіщо він потрібний, а й наведуть 10 переконливих фактів, чому ним варто стати.

16:00 - Ресурсна група “Там, усередині” на вул. Проскурівській, 4. Вхід: 250 грн.

Ресурсна група - це простір безпеки і довіри, комфорту і прийняття, підтримки і розуміння. Будуть прислухатися до себе та інших, говорити і відчувати, проявлятися і наповнюватися тут і зараз. Будуть використані новітні психологічні вправи та психотерапевтичні техніки. Це можливість потурбуватися про себе, досягти цілісності, відновити творче пристосування в життєвих ситуаціях, віднайти приховані можливості, побачити альтернативні вибори, отримати професійний супровід та підтримку групи.

Неділя, 10 лютого

09:00 - Колективна виставка "Різнобарв’я подільського розпису" у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці. Вхід вільний.

Запрошують хмельничан та гостей міста переглянути колективну виставку «Різнобарв’я подільського розпису», присвячену відродженню подільського декоративного розпису.

10:00 - Виставка екзотичних тварин "Світ Джунглів" у ТЦ “ЦУМ”. Вхід: 40-50 грн.

Виставка екзотичних тварин являє собою науково пізнавальний інтерес. Для всіх проводяться екскурсії, під час яких відвідувачам дається уявлення про різноманітність і красу тваринного світу, розповідається про місця проживання, спосіб життя, харчування, розмноження цих екзотичних тварин. На виставці більше 50 видів тварин. Всі вони знаходяться в окремих тераріумах і клітках. Під час відвідування виставки дітям і дорослим прищеплюється любов до тварин, виховується бажання охороняти живу природу. Також є можливість сфотографуватися з тваринками.

Фото ілюстративне. pixabay.com

10:00 - Виставка Тетяни Цимбарецької “Вікна, що змінюють” у Хмельницькому обласному художньому музеї. Вхід: 5-20 грн.

Цим проектом здійснюється офіційне відкриття нового сезону діяльності музейної галереї "квARTира" (екс-"Галерея на Проскурівській"): виставки 2019 року в галереї ХОХМ відбуватимуться в межах Року українського декоративного мистецтва.

12:00 - Вистава “Кіт у чоботях” у Хмельницькому театрі ляльок "ДИВЕНЬ".

Це історія про те, як молодшому синові мельника у спадок від батька дістався тільки кіт, усе інше дісталося братам. Та кіт виявився непростим, і завдяки його діловій хватці та хитрості господар отримав усе, про що тільки міг мріяти: титул, повагу короля, замок, багатство та любов прекрасної принцеси...

Читайте також: Кіно-вікенд: що і за скільки показують хмельничанам 8-10 лютого

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up