На травневі – активний відпочинок у «Подільському трикутнику»

На травневі – активний відпочинок у «Подільському трикутнику»
Прогулянка Кам’янцем-Подільським та Хотином, сплави по Збручу, катання на джипах та екскурсія підземним світом єдиної в Україні триярусної печери «Атлантида» - насичена програма відпочинку на травневі свята.

З 26 квітня до 11 травня поблизу села Завалля Кам’янець-Подільського району працюватиме наметове містечко «Подільський трикутник». Назва символічна, адже якщо дивитися на мапу, то Завалля, Кам’янець та Хотин якраз і утворюють таку геометричну фігуру. Організаторами є хмельницький спелеоклуб «Атлантида» разом з колегами з Києва «Свій путь».

- Проект називається «Активна країна», - говорить директор з організації краєзнавчо-туристичної діяльності спелеологічного клубу «Атлантида» Андрій Щербицький. – Ми за те, аби люди взяли активну участь у цьому святі, а не були лише пасивними глядачами, як зазвичай на фестивалях. І дуже важливо створити таку атмосферу, щоб люди відпочили від всіх цих подій.

Вхід коштуватиме 250 гривень. Можна приїхати зі своїм наметом або орендувати його в організаторів. У вартість буде входити місце у таборі, разовий вхід до печери, необмежена можливість користування мотузковим парком та тролеєм – швидкісним спуском по нахиленій мотузці.

Відео дня
> З додаткових розваг – сплав на катамаранах і байдарках, веломаршрути, катання на джипах. А у вільний час можна відвідати наближені цікавинки – руїни Чорнокозинського та Кудринецького замків, скальний монастир на Бакоті…

Табір розрахований також і на сімейний відпочинок, тому батьки можуть піти у печеру чи на сплав, а малюків розважатимуть аніматори.

Табір відвідає дві тисячі людей, розраховують організатори. Продаж міцного алкоголю на території буде заборонений.

- Подільський трикутник – це фундамент фестивалю, який відбудеться у липні або серпні на цій же території, - говорить Андрій Щербицький. – Ми хочемо об’єднати і байкерів, і джиперів, і туристів, показати людям, що це дійсно цікаво. А у вересні ми відкриємо у Хмельницькому школу туризму для учнів та студентів.

Довідки за номером: 067-999-2-777, 096-355-1-255, 066-737-66-41

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up