Участник «Dizel Show» Єгор Крутоголов: «Від нашої нової програми хмельничани будуть ржати до сліз»

Участник «Dizel Show» Єгор Крутоголов: «Від нашої нової програми хмельничани будуть ржати до сліз»

Вони жартують про тещу й зятя та низьку зарплату, а з глядачами чесні, наче з друзями на кухні. Вже 15 жовтня до Хмельницького завітають актори «Dizel Show» з новою програмою за японськими мотивами «Осень смешно». 

Гумористи Єгор Крутоголов, Марина Поплавська, Євгеній Сморигін, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Євген Гашенко, Олег Іваниця і Вікторія Булітко не втомлюються створювати нові «шедеври» про життя, роботу і відпочинок. У їхньому арсеналі завжди багато прем’єр і яскравих номерів, якими вони й порадують хмельничан у рамках свого нового всеукраїнського туру «Осень смешно».

Журналісти «ВСІМ» вирішили поспілкуватись з одним із незмінних учасників «Dizel Show» Єгором Крутоголовим та дізнатись більше про їхній гумористичний проект.

«Дизель Шоу» почало роботу з 2006 року. З тих пір багато змінилось?

Відео дня

- У порівнянні з тим, що було 10 років тому, нас тепер 8 акторів. Тепер наше шоу виходить в прайм-тайм на одному з каналів. А у вересні наші прем'єри взяли такі рейтинги, що позаду залишились новини! Й здавати позиції не збираємось. Ми їздимо у тур Україною два рази на рік - навесні та восени. Окрім цього, ми зняли вже третій сезон успішного скетч-шоу "На трьох". А в планах знімати серіал - дуже веселий.

Про що жартує «Дизель Шоу»? Чи є жарти про політику? Яка тематика жартів?

- Ми жартуємо на теми, які всім зрозумілі: відносини між чоловіком й жінкою, сім'я, батьки та діти, теща та зять, соціальні явища, що торкаються кожного в країні. Ми без політиків та без політики - давно обрали для себе таку позицію. За то нас й люблять глядачі. Ми чесні з ними, наче з друзями на кухні. 

Над чим зараз працює «Дизель Шоу»?

- Активно репетируємо нову програму за японськими мотивами "Осінь смішно". Нас очікує у Києві концерт, з якого почнеться тур "Дизель Шоу" по Україні. Й першими після Києва нову програму побачать якраз у Хмельницькому.

Скільки міст вже об’їздило «Дизель Шоу»? Як вас сприймають глядачі?

- Скажу, що їздимо багато. У різних містах - по різному. У рідному Миколаєві, наприклад, ми кожного разу здаємо іспит. А у Вінниці нас зустрічали хлібом та сіллю, й після кожного номера овації. А в Одесі на День незалежності зібрали переаншлаг. Прийняли нас у столиці гумору на славу! В Ужгороді пам'ятаю теплий був прийом, й смачний дуже! Думаю, в Хмельницькому люди ржатимуть до сліз.

Чим «Дизель Шоу» відрізняється від інших гумористичних проектів, таких як, наприклад, «95 квартал»?

- Ну, хоча б назвою. Форматом й каналом, на якому показують наші продукти. Кількістю жінок в нашому колективі. Тобто, всім!

Що об’єднує учасників «Дизель Шоу», окрім гумору?

- Тут без жартів - кохання. Один до іншого. До своєї справи - гумор це вже остання ступінь нашої роботи. Це те, що бачать глядачі. А за кадром робота, у котрій все важливо. А ще я вважаю, що наші актори - то найкращі гумористичні актори України. 

Концерт «Dizel Show» відбудеться 15 жовтня о 19:00 в Хмельницькій обласній філармонії. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево 10:35 Готуємося до Великодня: де купити смачні паски та інші частування для святкового столу 10:20 У Маліївцях відкрили туристичний сезон 2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up