Телефонує "Хмельницькгаз": для хмельничан запустили нову послугу

Телефонує "Хмельницькгаз": для хмельничан запустили нову послугу
  • В "Особистих кабінетах" споживачів підприємства з'явилось нововведення.
  • Ним можуть скористатись ті, хто має питання до "Хмельницькгазу".
  • Для цього на сайті 104.ua слід замовити зворотній телефонний зв'язок.

У компанії ПАТ "Хмельницькгаз" з'явилась нова послуга. Відтепер, якщо в споживачів виникають якісь питання до газовиків, вони можуть їх задати за допомогою послуги зворотнього зв'язку. Щоб нею скористатися необхідно бути зареєстрованим в "Особистому кабінеті" на сайті 104.ua. 

Аби замовити зворотній дзвінок від оператора контакт-центру "Хмельницькгазу" слід в нижній частині свого «Особистого кабінету» натиснути позначку «Зателефонуйте мені». Далі потрібно ввести номер телефону, на який зателефонує оператор. 

Також за допомогою «Особистого кабінету» хмельничани можуть передати покази лічильника, переглянути історію платежів, дізнатись рахунок чи оплатити за газ. 

Відео дня

Тут же можна писати електронні звернення та отримувати відповіді на питання без з’єднання з оператором.

До операторів контакт-центру "Хмельницькгазу" можна зателефонувати й самому. Для цього є стаціонарний та мобільний номери: 

  • (0382) 742 104,  
  • 067 01 14 104. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up