Фантастичний бойовик «Росомаха: Безсмертний» у кінотеатрі «Планета»

Фантастичний бойовик «Росомаха: Безсмертний» у кінотеатрі «Планета»
Сеанси у 3D: 15:00, 17:10, 19:20, 21:30. Квитки – 30-40 гривень.

У ролях: Х’ю Джекман, Фамке Янссен, Брайан Ті, Уілл Юн Лі, Сітлана Ходченкова, Хіроюкі Санада, Тао Окамото, Ріла Фукусіма, Джеймс Фрайзер, Хел Яманучі.

Тривалість: 2 год. 6 хв.

Про фільм: бойовик «Росомаха: Безсмертний» створили за мотивами обмеженої серії коміксів Кріса Клермонта і Френка Міллера 1982 року. Його головного героя, Джеймса Хоулетта, більш відомого під псевдонімом Логан, традиційно зіграв Х'ю Джекман. З цієї картини глядачі дізнаються, як Росомаха отримав скелет з адаманту і став людиною-ікс.
«Росомаха: Безсмертний» - це шоста частина кіносеріі «Люди Ікс», сіквел картини «Люди Ікс: Початок. Росомаха».
Сам сюжет розповідає про той час, коли Логан подорожував країнами світу, і, зокрема, про його життя в Японії. У країні висхідного сонця він закохується в дівчину Маріко Ішіда, яку вважає казковою і сонячної, ніби з його мрій.
Але все не так просто. Кохана Росомахи виявляється родом з благородного стародавнього клану Якудза, який звик свято берегти свої традиції, і які ускладнюють життя Логана.
Герой протистоятиме батькові дівчини Сінгену, її братові Срібному Самураю, битиметься з найманою вбивцею Гадюкою, роль якої виконує Світлана Ходченкова, та іншими ворогами. Росомасі доведеться пройти шлях перетворення в самурая. У Японії фільм так і називається «Росомаха: Самурай».

Відео дня
>

Час сеансів до 31 липня у кінотеатрах «Планета» та Шевченка можна дізнатися тут.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 З понеділка погодинні відключення будуть за графіком, – Хмельницькобленерго 19:04 Якою буде погода в Хмельницькому 20-24 травня 18:11 «Болюча звістка з фронту»: загинув Олександр Андрощук з Шепетівщини 17:05 «Герої серед нас»: у Хмельницькому презентують твори військових Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 16:02 Де у Хмельницькому не буде світла 20-24 травня (ГРАФІК) 15:13 День сімейного лікаря: зібрали 5 історій хмельницьких медиків 14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up