Верховна Рада скасувала "диктаторські закони"

Верховна Рада скасувала "диктаторські закони"
Верховна Рада проголосувала за відміну закону Колесніченко-Олійника від 16 січня 2014 року, за проголосували 361 депутати

Верховна Рада скасувала 9 із 12 законів, які обмежували громадянські свободи громадян і були прийняті 16 січня "у ручному режимі".

За відповідне рішення проголосували 361 народний депутат.

Члени фракції Компартії за це рішення не голосували.

Відео дня
> Опозиція вимагає від президента Віктора Януковича негайно підписати законопроекту щодо скасування "диктаторських законів".

Про це заявив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк журналістам у вівторок після голосування за скасування законів 16 січня

"Все, що було проголосовано 16 числа, і все, що викликало хвилю протестів, скасовано парламентом", - сказав він.

Як відомо, за регламентом спікер має не пізніше як за 5 діб передати відповідні закони на підпис президенту, який теж має 5 діб на їх підписання чи ветування.

Між тим, Яценюк не відповів, за яких умов він готовий замінити Миколу Азарова на посаді прем’єр-міністра.

"Я зараз навіть не веду про це дискусію. Ми очікуємо указу президента про відставку Кабінету міністрів, оскільки заяву про відставку прем’єр-міністра подано", - сказав він, повідомляє Укрправда.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    від перезагрузки влади і зміна президента, як особи, нічого не змінить(2004р. тому приклад )!!!! Тому треба міняти систему організації влади
  • Anonymous

    Кажуть, що Порошенко займе пост прим"єр-міністра. Це нічого не змінить. Потрібна повна перезагрузка влади і новий президент.
  • Anonymous

    майна буде стояти до вступу в ЄС?
  • Anonymous

    Закон про амнистию перенесли на завтра. Так и будут откладывать и откладывать. азаров сделал ход конем, людей крадут, активистов сажают, а зек на золотом унитазе. Все чин, чинарем.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up