ТОП-25. Інна Глега, підполковник міліції, начальник центру зв‘язків з громадськістю УМВС України в Хмельницькій області

ТОП-25. Інна Глега, підполковник міліції, начальник центру зв‘язків з громадськістю УМВС України в Хмельницькій області
Шановні організатори конкурсу «ТОП 25 успішних жінок Хмельницького»! Пропонуємо вам розглянути кандидатуру нашої подруги, колеги і просто чудової жінки Глеги Інни В‘ячеславівни. Вона не заперечує проти її висунення у якості претендентки у «ТОП-25 успішних жінок», але через власну скромність відмовилася сама про себе писати. Але, оскільки ми багато років поруч з нею, спостерігаємо за її кар‘єрою та особистими успіхами, нам не було складно розповісти про цю чудову жінку і про те, чому ми вважаємо їх успішною.

Ось наш погляд на нашу претендентку.

 

Біографічна довідка

Відео дня
style="text-align: justify;"> Глега Інна В‘ячеславівна, підполковник міліції, начальник центру зв‘язків з громадськістю УМВС України в Хмельницькій області

Народилася 4 липня 1978 року. Має педагогічну та вищу юридичну освіту, навчалася у Чернівецькому національному університеті ім. Федьковича та у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії.  Постійно займається самоосвітою, розширенням власного кругозору та здобуттям нових навичок,  у зв‘язку з чим закінчила курси англійської та польської мов, навчалася на декоратора та дизайнера інтер‘єрів, опанувала курси крою та шиття.

В органах внутрішніх справ працює з 1999 року. Трудову діяльність розпочинала з посади інспектора патрульної служби міліції, яку прийнято вважати суто чоловічою прерогативою. Керівну посаду обіймає з 2010 року. Одружена, виховує десятирічну доньку Катерину.

 

·  У чому ми вважаємо її успішною?

Повністю незалежна жінка, котра, працюючи у колективі, який складається на 90% з чоловіків, почала службу у лавах міліції з самого низу службових сходинок і без будь-якої сторонньої допомоги змогла досягти рівня успішного керівника.

Сьогодні вона користується заслуженим авторитетом  у Міністерстві внутрішніх справ України, її розробки та ідеї, спрямовані на вдосконалення діяльності системи МВС і апробовані на базі Хмельницької області,  розходяться в якості передового досвіду по всій Україні. Вона здобула визнання на міжнародному рівні, причому не лише в правоохоронній системі, а й в наукових колах, серед представників громадськості, освіти, мистецтва. До її думки дослухаються, до неї звертаються за порадами та консультаціями, як керівники різного рангу, так і звичайні громадяни, які потребують допомоги.

Створені нею проекти у сфері правоохоронної діяльності мають соціальне спрямування і направлені на подолання стереотипів та бар’єрів між міліцією і громадою.  Своєю діяльністю вона пропагує колективну соціальну відповідальність.   Одним з вагомих професійних досягнень  Інни Глеги є отримання одним з її проектів під назвою «Майбутнє правової держави у правовій просвіті дітей»  диплому «Найкращі соціальні проекти України».

Слід зазначити, що Інна В‘ячеславівна успішна не лише на професійній ниві. Вона успішна,  як жінка, як мама, як творча людина.

        

·  Як їй вдалося досягти успіху?

Це жінка, про яку, не кривлячи духом, ми готові сміливо сказати, що все чого вона досягла, вона досягла самотужки, і все, що вона має на сьогоднішній день,  вона отримала лише  завдяки своїм розумовим здібностям, працелюбності, наполегливості у роботі, відданості професії.

Вона робила свою кар‘єру у нас на очах. Її працездатності та самовідданості може позаздрити будь-який чоловік. Ми навіть часто жартували, що доньку Інна В‘ячеславівна народила під час обідньої перерви, щоб не зашкодити роботіJ

Постійне самовдосконалення, навчання, розсудливість , вміння працювати над собою і з собою, доброзичливе ставлення до всіх людей, вміння зрозуміти їх проблему та прагнення допомогти їм, наполегливість у праці, незворушність при досягненні поставленої мети – ось секрети її успіху.

Вона вважає, що обов‘язково потрібно любити те, чим ти займаєшся.

 

·  Що вона робить для того, аби залишатися успішною?

Постійно самовдосконалюється, із захопленням вивчає передовий досвід інших країн, вчиться найкращому і ніколи не економить гроші на навчанні. Вона вивчає декілька мов одночасно, аби можна було без перешкод спілкуватись з багатьма людьми, обмінюватись думками, порадами, проектами, поширювати добро серед людей. Вона відвідує семінари, курси, лекції, тренінги, щоб взяти звідти найкраще та втілили його у життя на Хмельниччині. Там, де звучить її ім‘я, часто звучить словосполучення «вперше в Україні». Віддаючись роботі, вони вміє правильно планувати свій робочий і особистий час, аби у її житті було місце для виховання доньки, та улюблених хобі.

 

·  Яким чином претендентці вдається формувати гарну команду, тобто свій колектив?

Вона належить до тієї когорти керівників, про яких не почуєш жодного поганого слова від підлеглих. Хіба що, від заздрощів J

Їй притаманне природне вміння правильно сформувати надійну команду, відповідно до інтелектуальних та фізичних можливостей підлеглих поставити їм конкретну задачу, а при її достроковому чи відмінному виконанні,відповідно їх заохочувати. Вагому роль відіграє постійне  вивчення морально-психологічного клімату у колективі, тактовне поводження.

Вона вміло  проводить психологічні розгрузки для своєї команди, організовуючи не лише робочий процес, а й дозвілля для самих працівників, їх родин, дітей. Це і спільні відвідування кіно, мистецьких виставок, походи на природу, у парки , на концерти і т. д., що зближує колектив та покращує у ньому психологічну атмосферу. Вона вміє об‘єднувати людей навколо себе та своїх ідей.

 

·  Чи вистачає для відпочинку? Що допомагає відпочити?

Інна В‘ячеславівна завжди говорить, що коли людина любить свою професію, то вона відпочиває, працюючи. Для особистого відпочинку звичайно часу не вистачає, як і у будь-якої зайнятої людини. Вона приходить на роботу задовго до початку робочого дня і залишає свій кабінет останньою (точнісінько, як капітан на кораблі). Проте вона знаходить моменти для занять творчістю, проводить час з своєю улюбленою донею, чи мандрує світом в пошуках ідей для своїх все нових і нових проектів.

·  Чи маєте претендентка хобі/захоплення? Якщо так, то яке?

Нам інколи здається, що немає такого виду прикладного мистецтва, у якому б ця жінка не мала навичок. А якщо ще не має, то дуже швидко навчиться.  Вона вміє чудово в‘язати, вишивати, шити. Захоплюється дизайном інтер’єрів і ландшафтів, багато років свого життя присвятила заняттям сучасними та спортивними танцями. Самостійно вивчає різноманітні «творчі» комп‘ютерні програми. А ще вона створює чудові листівки для своїх близьких та друзів, від яких важко відвести погляд, бо, окрім майстерності, вона ще й вкладає у них душу.

 

·  Що Ви можете порадити жінкам, які прагнуть бути успішними?

Якщо все вище викладене ми могли написати без допомоги Інни В‘ячеславівни, просто спостерігаючи за її кар‘єрою та життям на протязі багатьох років, то під час підготовки відповіді на це запитання все ж довелося звернутися до неї за допомогою.

Ось її думка з цього приводу: «Я не один раз у житті набивала гулі, перш, ніж знайти ідеальну для себе формулу успіху. У всіх людей вона різна, залежно від особистих якостей і сфери діяльності. Моя формула особистого успіху – потрібно любити те, чим ти займаєшся. Ну і, звісно, багато працювати. Кожен з нас вміє мріяти про те, як колись стане успішним, сидячи вдома на дивані. Але не кожен здатен піднятися з того самого  дивану та зробити бодай крок назустріч своїй мрії попри перешкоди. Успішність для мене не визначається розміром статків чи публічним визнанням. Успішність в моєму розумінні – це досягнення гармонії між способом життя і внутрішніми відчуттями та переконаннями. Я успішна, бо я живу у гармонії зі світом та із собою.» 

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up