ТОП - 25. Осінська Ірина, директор кадрового агенства "Авторитет-плюс"

ТОП - 25. Осінська Ірина, директор кадрового агенства "Авторитет-плюс"
Заміжня. Маю 10 - річного сина. Народилася в смт.Ставище, Київської області. Проживаю у м.Хмельницькому.

З відзнакою закінчила вуз і здобула вишу освіту в Київському державному університеті харчових технологій, спеціальність інженер-механік. До своєї мрії прийшла я не відразу. Починала свій шлях в одній з державних установ. Потім працювала менеджером з персоналу на одному з приватних підприємств. Згодом була декретна відпустка. Після народження сина, довго не могла знайти роботу….Нарешті мені пощастило, я все таки пройшла співбесіду. Затишний кабінет в центрі міста, нормований графік роботи, дуже щирі і приємні колеги по роботі. І все ніби-то чудово, але маленька заробітна плата, і підхід керівництва до оцінки роботи підлеглих, суперечили моїм моральним принципам. З цього часу почався пошук себе як особистості, до чого я прагну, чого хочу досягнути, що мені подобається найбільше, як це все можна поєднати і при цьому мати фінансову незалежність та стабільний дохід.

В чому ви вважаєте себе успішною?Як вам вдалося досягти успіху?

Мій шлях до успішності…

Відео дня
style="text-align: justify;"> Думаю, що це вміння спілкуватися з людьми і планувати свій час. І це все випливає з п'яти основних моїх життєвих постулатів. Будь завжди працелюбною! Адже «без труда - не вытащишь и рыбку из пруда». Успіх, навряд чи сам по собі просто так звалиться на голову :) Будь терплячою! Швидко нічого не буває!Будь цілеспрямованою! Без цієї якості ніяк не обійтись, так як потрібно прагнути поставленої мети. Адже на шляху буде багато труднощів, які не повинні зламати тебе! Будь рішучою! Необхідно розвивати цю якість , нерішучі люди ніколи не зможуть досягти успіху!

Тому завдяки праці над собою і аналізу попереднього року , відчула на собі, що маю визнання в місті. В першу чергу, звичайних мешканців міста, які звертаються до мене за допомогою в пошуку роботи. В 2013 році мене було запрошено прийняти участь в проекті "Леді Успіх", м.Київ. Мета зазначеного проекту - представити успішних жінок України, яскравих особистостей різних сфер діяльності, які досягли значних успіхів у професійній, громадській та політичній діяльності на користь рідного краю та держави. В зв'язку з цим, видавничо-поліграфічне підприємство "ТЕНАР" випустило до друку "Діловий щоденник Леді Успіх", який започатковує серію іміджеві - галузевих видань "Людина та її справа". Мені приємно, що плоди моєї праці були оцінені не тільки в нашому місті, а і по за його межами. В 2013 році було багато пропозицій до співпраці. А саме підписані договорні умови на підбір персоналу з такими підприємствами, як «Біосфера». Напевно Ви звертали увагу в магазинах на ТМ «Фрекен Бок».А також співпраця з Київським будинком мод української дизайнери Айни Гассе. Я відчуваю, що я затребувана, і як особистість мене поважають. Зрозуміла, що перетворила свою мрію на мету і досягла її .Мій успіх сьогодні - це та величина, на яку я перевершила себе вчорашню!

В останній час багато часу приділяю книгам. І,якось, прочитавши одну статтю, запам’ятала вислів людини, яка розмірковувала щодо успішності людини в теперішньому сучасному житті. «Для того щоб бути успішним, зовсім не обов'язково прагнути наслідувати "загальноприйнятим стандартам успішності": їздити на дорогій машині і одягатися в престижних бутіках. Саме головне для мене - це вміння досягати своєї мети і не зупинятися на досягнутому. А надумані зовнішні атрибути успішності - всього лише нерозумне витрачання особистих фінансів, які набагато ефективніше було б спрямувати на здійснення реальних цілей, а не на створення і підтримку свого іміджу».Золоті слова!:)

Як вдається створити гарний колектив?

Вже довгий час очолюю своє підприємство та працюю без команди. Як в рекламі »три в одном» . І сама собі керівник, фахівець з підбору персоналу, бухгалтер. Останнім часом підписуюсь, не як КА»Авторитет-плюс», а як ФОП Осінська Ірина Леонідівна. «Чому одна за всіх?» - запитаєте ви. «І як ви все встигаєте?» - запитують мене клієнти. Поясню… Принцип вдалого керівника зводиться до створення сприятливих умов, але з максимальним контролем й самовіддачею. Якщо перефразувати, то кожен може відчувати себе в офісі як в будинку, але не забувати, що ми не його господарі. Я поки що не можу створити цих названих сприятливих умов…А саме, в стабільній та високій заробітній платі найманому працівнику! Як кажуть «копійки платити» не зможу(сумління замучає), вимагаючи від підлеглого викладатися на всі сто відсотків. Тому краще буду сама працювати за трьох:)

Що я можу порадити жінкам, які прагнуть бути успішними?!

Спілкуючись з жінками, зробила висновок: вони відчуватимуть себе успішними, якщо у них буде: улюблене заняття (хоббі) , водійські права та стабільний дохід. Деякі, подумають: «А як же наявність повної сім’ї , дітей!?». Так,ці речі дуже важливі. Але швидше за все, до них підійде формулювання «бути щасливим», ніж  «бути успішним». Тому пораду жінкам , які прагнуть бути успішними, скажу словами моєї улюбленої письменниці Євгенії Шацької , книга якої надихнула мене :

«Любое поднятие задницы с дивана чревато получением денег».:))) І Дійте, не будьте ледачими!

Чи вистачає вам часу для відпочинку? І що допомагає відпочити?

Авжеж у мене вистачає часу для відпочинку. Для цього багато не потрібно. Головне, розпланувати час в робочі дні з понеділка по п’ятницю. І пам’ятати про те, «що всіх грошей у світі не заробиш». Для мене це може бути похід в басейн з сином, потім чашка гарячого чаю з книжкою в руці. Танці, живопис чи музика. Це вечори з чоловіком за бокалом вина, де ми можемо обговорити події за минулий тиждень, обмінятися враженнями, дати один одному пораду, а згодом подивитися якусь веселу комедію, відвідати затишне кафе. Важливо, щоб наприкінці ви відчули, що отримали заряд бадьорості і дійсно розслабилися. І таке відчуття ви не сплутаєте ні з яким іншим!;)

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up