ТОП - 25. Тетяна Дрозд, власниця школи східного танцю "Фаіза"

ТОП - 25. Тетяна Дрозд, власниця школи східного танцю "Фаіза"
Тетяна Дрозд. Народилась 22.06 1980р.


Вища освіта .Реабілітолог. Менеджмент  та бухгалтерский облік.
Власниця школи східного танцю"Фаіза".Заміжня. Син 9 років.
Вважаю себе успішною тому, що маю улюблену роботу, яка водночас являється моїм  хоббі. Володію вмінням робити жінок та дівчат щасливими та впевненими у собі. Відкриваю себе та жінок які вірять в мене, а я в свою чергу вірю у них .
Щаслива що можу допомогти жінкам в скруту знайти себе та направити на вірний шлях життя.
Вдалось досягнути успіху - тільки завдяки ВІРІ  людей. ВІРА в себе, ВІРА у БОГА...
НАПОЛЕГЛЕВІСТЬ ,ВІРА,ЛЮБОВ…
Аби залишатись успішною продовжую Вірити і Пробачати людям.
Маю гарну Команду «ФАІЗА».  Нас об’єднує розуміння та спільна любов до творчості східних танців.
Відпочиваю дуже рідко ,але кожний фестиваль чи фотосесія ,чи поїздка на святі місця дає змогу відпочити .Також всі разом подорожуємо в Карпати, на море, влаштовуємо екскурсії  по старовинних містах.
Моє хоббі -  це східний танець та організація фестивалів .Я люблю бачити щасливих людей і очі Радості та Любові.
Пораджу жінкам щоб були щасливими в сім’ї,  усюди залишалися  жінками . Давати  чоловікам  бути сильними та впевненими у собі. Ми слов’янські жінки сильні,  "руки в боки - я все зроблю сама ". Ні.Ні.Ні - це неправильно .Будь жінкою. Не роби все сама , нехай чоловік  допомагає, а потім і сам навчиться  все самостійно робити. Бог наділив жінку мудрістю та хитрістю .Будьте "ШИЄЮ" , а чоловік буде "ГОЛОВОЮ".
Дуже добре навчають Східні жінки, вони м’які та ніжні.
Дівчата бажаю досягати успіху, вірити в своє велике бажання. І жити по Божим законам.  Це все що приведе до УСПІХУ. ВІРТЕ В СЕБЕ!!!

 

Творчі досягнення

Відео дня
style="text-align: justify;"> Татьяна Дрозд(Фаиза)
-Судья Международной категории IAED
-Многократная Чемпионка Украины с 2004г.
-Педагог воспитавший чемпионов Украины.
-Многократная в профиcсеоналах Чемпионка фестиваля "Шелковый путь"г.Судак.
-Хореограф-постановщик.
-дизайнер восточных костюмов.
-организатор международных фестивалей "ORIENTAL DANCE",
" FASHION DANCE".
-танцовщица категории Дива Супер Стар
-руководитель школы восточного танца "Фаиза"
-Золото «Шааби» 3Евро –Ракс ,Польша, Интернешн фестиваль 2013

 

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up