Хмельницькі випускники отримали медалі (ФОТО)

Хмельницькі випускники отримали медалі (ФОТО)
Тут і далі фото із фейсбук-сторінки Олександра Симчишина

Цьогоріч відзнаки разом із мером міста вручав бойовий військовий капелан.

У 2021-2022 навчальному році в Хмельницькому закінчили школу 197 медалістів. Із них - 161 випускник отримав “золоту” медаль та 36 випускників - “срібну”. Нагороди традиційно вручав міський голова Олександр Симчишин. Цьогоріч до нього приєдналися військові. А саме вручення майже на годину перервали сирени. 

“Це точно найскладніший випуск. Цим молодим людям довелося пройти різні випробування - дистанційне навчання, карантин, війну. Навіть сьогоднішнє вручення медалей перервала повітряна тривога. І понад 40 хвилин ми спілкувалися з ними про Українське майбутнє в бомбосховищі. Але вони своєю працею і стараннями впродовж 11 років заслужили на цей день. Ніякий "руский мір" не може його забрати!” - написав на своїй сторінці у соцмережі Олександр Симчишин. 

Медалісти отримали побажання від бойового офіцера та бойового військового капелана та згадали загиблих Героїв - своїх ровесників - 17-річного Назара Якубовського, 18-річного Ігора Драча, 20-річного Дмитра Цвітуна і кожного, хто загинув за Україну. 

Відео дня

“Хочу, щоби ці успішні юнаки і юнки жили ради України. Щоби розуміли, що медаль - це лиш перший успіх. Далі - ще більше праці. Праці заради Українського Майбутнього! Зараз немає нічого важливішого, ніж перемога. Її бажаю в першу чергу”, - зазначив міський голова. 

 

Нагадаємо, у хмельницьких дитсадках облаштовують бомбосховища. В деяких закладах батьків просять скидатися на ремонт укриттів для вихованців. В мерії кажуть, що батьки могли б робити благодійні внески (за власним бажанням) на рахунки дитсадків. 

Також, у Хмельницькому розпочався набір на курси української мови. Навчання проходитиме онлайн. А по закінченні учасники отримають сертифікати. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач86

    Скільки кошнували медалі?
  • ЧитачЧитачів

    Добре що з медалями повістки не вручали.

keyboard_arrow_up