Кадрові "чистки" в освіті: кого з керівників шкіл і садочків звільнили з посади

Кадрові "чистки" в освіті: кого з керівників шкіл і садочків звільнили з посади
  • В департаменті освіти та науки вже визначились, кого з керівників навчальних закладів звільнити.  
  • Через недопрацювання в роботі без посади залишилось 6 директорів шкіл та 2 завідуючих ДНЗ. 
  • До того ж, звільнили директора Палацу творчості дітей та юнацтва. 

Вже третій рік поспіль у липні на хмельницьких освітян чекають кадрові зміни. Щороку в освіті влаштовують "чистки". Пояснюють це тим, що замінюють керівників, які збирають батьківські внески або мають недопрацювання в роботі. У 2018 теж не обійшлося без чергових перестановок. Журналісти vsim.ua дізнались, хто з директорів та завідуючих залишився без посади. 

10 навчальних закладів не мають керівників

Цьогоріч в департаменті освіти та науки вирішили попрощатися з шістьма директорами шкіл та двома завідуючими дитячих садочків. Отож, хто залишиться без посади:

  • СЗОШ № 1 - Алла Кіящук
  • НВК № 2 - Оксана Кореганова
  • НВО № 5 - Ірина Трембовецька (призначена у 2017)
  • СЗОШ № 15 - Микола Вересюк
  • СЗОШ № 19 - в.о директора Тетяна Єрьоменко
  • СЗОШ № 29 - Станіслав Стремецький
  • ДНЗ № 11 - Ганна Сис (призначена у 2016)
  • ДНЗ № 52 - Лілія Гельмель (призначена у 2016)

Звільнили і директора Палацу творчості для дітей та юнацтва Володимира Гулу. До того ж, поки без завідуючої залишається ДНЗ № 53. Нагадаємо, що колишня керівниця дитсадка Наталія Докторук загинула в ДТП. Зараз навчальним закладом з приставкою в.о керує вихователь-методист Світлана Довгань.  

Відео дня

Проведуть новий конкурс

Директори загальноосвітніх навчальних закладів мають обиратися за конкурсом. Така вимога прописана у новому законі про освіту. Тому у Хмельницькому на сесії міської ради вже затвердили положення про конкурс на посади директорів шкіл.

Зараз департамент освіти та науки має затвердити конкурсну комісію, до якої входитимуть представники департаменту, вчителі, батьки та члени громадського об'єдання закладів освіти Хмельницького. Загалом буде відібрано 8 членів комісії. А вже після того як вона буде затверджена, на сайті міської ради розмістять інформацію про оголошення конкурсу. 

Претенденти на посаду нових керівників матимуть 20 днів для того, щоб подати необхідний пакет документів. А конкурсна комісія протягом 8-14 днів визначить переможця. Хто ж займе посади директорів шкіл та завідуючих садочків, слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Lyudmila Prus

    хай би писали за що, мені, як дуже подобалася наш директор, креативна, доброзичлива
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up