Маски, термометри та дистанція у 1,2 метра: як хмельницькі школярі будуть здавати ЗНО

Маски, термометри та дистанція у 1,2 метра: як хмельницькі школярі будуть здавати ЗНО
Фото ілюстративне
  • У Центрі оцінювання якості освіти розповіли про особливості проведення цьогорічного тестування.

Під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання в аудиторіях будуть присутні 15 учасників тестування та два інструктори. Про це у коментарі Громадському радіо розповіла заступник директора Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко.

  • "Відстань між учасниками в аудиторії становитиме 1,2 метра, кількість учасників в аудиторії — 15, плюс старший інструктор і інструктор. Коли ми говоримо про складання ЗНО, мова йде відсутність комунікації між учасниками", - сказала вона.

Також Вакуленко зазначила, що відповідно до рекомендацій Головного санітарного лікаря України, в аудиторіях будуть проводити дезінфекцію та провітрювання.

  • "Учасники мають мити руки, дезінфікувати їх і знаходитися в масках. Наразі триває комунікація для забезпечення видатків на закупівлю всіх необхідних засобів індивідуального захисту, а також засобів дезінфекції", - уточнила вона.

Перед пунктом тестування будуть інформаційні позначки про те, як поводити себе. В кожного учасника буде перепустка з часом, коли потрібно прийти на пункт.

Відео дня
  • "Раніше було одне вікно для всіх з 10.15 до 1.50 всі входили в пункт. Тепер ми звузимо діапазони — будуть невеличкі групи, кожна буде заходити у свій час. Ми будемо рекомендувати учасникам приїздити на свій час", - зауважила Вакуленко.

Також вона звернула увагу на те, що учасників, у яких температура буде вищою за 37,2 не допустять до пункту.

  • "Наразі є багато звернень від осіб, у яких підвищена температура у зв’язку з захворюванням щитоподібної залози. Ми рекомендуємо всім, в кого може бути підвищена температура не через ГРВІ, а через хронічні захворювання, мати з собою довідку від лікаря, яка б це підтверджувала", - сказала Вакуленко.

Нагадаємо, дати проведення основної сесії цьогорічного ЗНО такі:

  • математика — 25 червня;
  • українська мова та література — 30 червня;
  • фізика — 2 липня;
  • іспанська, німецька, французька мова — 6 липня;
  • англійська мова — 7 липня;
  • історія України — 9 липня;
  • біологія — 13 липня;
  • географія — 15 липня;
  • хімія — 17 липня.

Читайте також: В Україні стартувала реєстрація на додаткові сесії ЗНО

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up