12-річний стиляга з Нетішина підкорив трійку суддів проекту "Голос.Діти"

12-річний стиляга з Нетішина підкорив трійку суддів проекту "Голос.Діти"
  • На кастинг четвертого сезону "Голос.Діти" прийшов 12-річний школяр з Нетішина Хмельницької області. 
  • Єгор Горлов розповів, що через те, що він слідкує за модою та одягається стильно, його не розуміють однокласники.
  • Хлопець захотів довести усім, що він стане відомим артистом. 
  • До Єгора розвернулась уся суддівська трійка. 

5 листопада на каналі 1+1 почали показувати кастинги шоу "Голос.Діти". Вчора, 12 листопада, вся Україна могла бачити виступ 12-річного Єгора Горлова з Нетішина. Хлопець мріє підкорити велику сцену і стати артистом. Зізнався, що вже зараз слідкує за стилем, щоб сподобатися глядачам. Та його не розуміють однокласники. 

- Я вважаю, що чоловік в 21 столітті має виглядати стильно і модно на сцені. Мене обзивають дівчинкою і через це мене ображають. В нас в класі мало хто слідкує за стилем. Ніякого світу моди в них в уявленні нема. Так як я виступаю у себе в місті дуже багато, я маю виглядати стильно і красиво, щоб сподобатися глядачу", - розповів про себе Єгор Горлов. 

Єгор Горлов заспівав усім відому народну пісню "Подоляночка". Спів настільки вразив трійку суддів, що до хлопця розвернулись і Наталя Могилевська, і гурт "Время и Стекло", і Дмитро Монатік. 

Відео дня

- В тебе був дуже незвичайний вокал. Я абсолютно не пошкодувала, що повернулась, бо побачила гарного хлопця. Ти дуже цікавий і стильний, - прокоментувала виступ молодого артиста Надя Дорофеєва з гурту "Время и Стекло". 

Єгору довелось обирати свого тренера серед суддівської трійки. Він зізнався, що у другому сезоні йому імпонувала Наталя Могилевська, у третьому - Дмитро Монатік, а його улюбленим гуртом є "Время и Стекло". 

- Мені здається, що по духу мені підходять "Время и Стекло", - зробив вибір 12-річний стиляга з Нетішина. 

Як буде розвиватись доля молодого артиста у шоу "Голос.Діти", слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Читайте також: Перший прямий ефір "Х-фактор": хмельничанин Іван Варава вразив глядачів радіохітом (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up