Центральна ялинка Хмельницького засвітить вогні на Миколая

Центральна ялинка Хмельницького засвітить вогні на Миколая
Офіційне відкриття головного атрибуту Нового року заплановане на 19 грудня. Саме у День Святого Миколая хмельничани побачать, як засяє центральна ялинка поблизу кінотеатру Шевченка. Наразі встановлювати лісову красуню поки не бралися.
Раніше центральну ялинку Хмельницького встановлювали на майдані Незалежності. З минулого року зелену красуню міста почали розміщувати на Проскурівській. Коли розпочнуться всі необхідні роботи, у міській раді поки не кажуть. Процес дещо затягується. Хоча, у сусідній Вінниці роботи по встановленню «новорічної красуні» розпочались ще 28 листопада. Однак офіційне відкриття там заплановане теж у День Святого Миколая. Дещо пізніше клопоти по облаштуванню новорічного дерева розпочнуться у Житомирі. Там до робіт візьмуться вже з 9 грудня. Засвітять вогники на ній теж 19 грудня. 
У Львові новорічну ялинку обіцяють встановити і прикрасити у мінімальні терміни. Лише за тиждень, 14 грудня, ялицю привезуть з гір. А прикрашатимуть її вже з наступного дня. 
У столиці відкриття головної ялинки відбудеться, як і в багатьох містах, у День Миколая. 
На відкриття головної ялинки хмельничан запрошують у суботу, 19 грудня, на майданчик біля кінотеатру Шевченка (Проскурівська, 40). Початок: о 16 годині. Традиційні новорічні ранки теж будуть проходити біля кінотеатру. 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up