Після перевірки "Ревізора" оштрафували один із хмельницьких супермаркетів

Після перевірки "Ревізора" оштрафували один із хмельницьких супермаркетів
Під час перевірки «Ревізора» в одному із супермаркетів виявили серйозні порушення по 28 групам товарів. Окрім цього, команда залучила до ревізії і таємного покупця, однак наслідки такої перевірки виявились плачевними.
Вадим Абрамов зі знімальною групою "Ревізору" відвідав Хмельницький у травні. Тоді золотою відзнакою команда нагородила готельно-ресторанний комплекс "Sobkoff". Крім того, ведучий за новими умовами програми, відвідує і супермаркети. У Хмельницькому супермаркеті команда "Ревізору" виявила ряд порушень.
Під час перевірки було виявлено близько 15 кілограм зіпсованого хека. За таке порушення заклад може сплатити штраф у розмірі 200 % від вартості зіпсованого товару. Це лише одна із 28 позицій, за якою супермаркет порушив усі існуючі вимоги. Про це повідомляє «Новий канал».
Після виявлення великої кількості порушень, пов’язаних зокрема із зіпсованими товарами, команда програми звернулась до місцевої санепідслужби, а згодом і до Головного управління СЕС.
- Під час перевірки в присутності знімальної групи «Страстей за Ревізором» ми виявили порушення по 28 групам товару. Підтвердилися абсолютно всі порушення, зазначені в зверненні «Ревізора». Одне з основних порушень: товар, зокрема м'ясо, риба, ікра зберігалися без дотримання температурного режиму ... », - розповіла в студії пост-шоу« Страсті за Ревізором» головний спеціаліст інспекції з питань захисту прав споживачів у Хмельницькій області Тетяна Левкун.
На порушення відреагувала Інспекція з питань захисту прав споживачів у Хмельницькій області. Супермаркету таки доведеться відповідати за свої порушення та утилізувати всю зіпсовану продукцію, а не продавати її хмельничанам за зниженими цінами. 
Наразі остаточна сума штрафів поки встановлюється.
Читайте також:
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Так який супермаркет? Сказали "а"- кажіть "б"! Адже ревізії проводяться задля того, аби люди знали, де не варто залишати свої гроші!
  • Анонім

    І так завжди, пишуть про якусь подію чи ще про щось, але ніколи не вказують конкретне місце і час, де ця подія відбулася. Або взагалі не пишіть, або якось конкретизуйте факти!!!!

    Анонім reply Анонім

    Це вже буде реклама, розумієте.

    Анонім reply Анонім

    ага, про "Собкофф" - не реклама, а тут - реклама?

    Анонім reply Анонім

    Значить заплатив  Собкофф

    Анонім reply Анонім

    Це Вопак на Виставці
  • Хмелевская Ольга

    Що за супермаркет?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:14 У Хмельницькому горів центральний продуктовий ринок (ФОТО, ВІДЕО) 20:27 На війні загинули четверо військових з Хмельниччини. Хто вони 19:38 Хто економить найбільше грошей на закупівлях. Ми дослідили дані «Prozorro» 19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up