Де і як хмельничани планують зустрічати Новий рік (ОПИТУВАННЯ)

Де і як хмельничани планують зустрічати Новий рік (ОПИТУВАННЯ)
ua.depositphotos
  • Кажуть, Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш.
  • Українців закликають святкувати прихід 2021 року в колі сім'ї та з дотриманням правил безпеки. Щоправда, цей варіант не для всіх.
  • Друзі, а як ви будете зустрічати Новий рік?

 

Світова пандемія внесла корективи у звичне життя українців, а що вже казати про свята. Зустріти Новий рік за "звичною" схемою цього разу вийде не у всіх. Адже через карантин збиратися великими компаніями заборонено. Тож, у новорічну ніч не буде жодних масових святкових заходів, як це було зазвичай.

Також не вийде зустріти 2021 рік на закордонних курортах. Ба більше, навіть відпочити на вітчизняних курортах не так вже й просто.  

Отож, залишається безпрограшний варіант — маленьке затишне родинне свято з мискою олів'є та біля телевізора. Щоправда, цей варіант влаштує не всіх.

Відео дня
  • Зазначимо, що зазвичай новорічна ніч біля ялинки в Хмельницькому супроводжується концертною програмою. Та цього року через пандемію та карантин від цього вирішили відмовитися. Втім, у ніч на 1 січня на «стометрівці» порожньо не буде. З розваг біля ялинки буде лише фонова музика, а жодних інших заходів не планується.  

Друзі, а де ви плануєте зустріти Новий рік? Можливо, серед наших читачів є ті, хто попри карантин вирушить у подорож та зустріне 2021 на пляжі під пальмою, або ж хоча б під смерекою у Карпатах.

Опитування

Як і де будете зустрічати Новий рік?

Зустріти Новий рік вдома у колі членів сім'ї — найкращий спосіб захистити себе і своїх близьких під час пандемії, зазначають у Центрі громадського здоров'я в Facebook.

Дотримуючись елементарних правил, можна безпечно відсвяткувати:

  • збирайтеся невеликою компанією до 10 осіб або менше. Візьміть до уваги, що святкування в приміщенні більш небезпечні, ніж на відкритому повітрі;
  • носіть маску в приміщенні та на відкритому повітрі, переконайтеся, що маска закриває і ніс, і рот;
  • дотримуйтеся фізичної дистанції;
  • наскільки це можливо, уникайте скупчення людей і погано провітрюваних приміщень;
  • часто мийте руки водою з милом, або використовуйте дезінфікуючий засіб для рук, що містить не менше 60% спирту.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Олександр Головатюк

    А про роботу чи супермаркет чи базар то все навпаки,де логіка?
  • Сергей ВОЛОЩИК

    Посмотрю Путина, посижу до 2, выпью и спать
  • Филип Бедросович

    забухаю і поїду в Поле Чудес
  • serg valchuk

    Буду працювати (((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up