Дирекція КП «Парки і сквери» вважає, що конфлікт у зоокуточку вже вирішили

Дирекція КП «Парки і сквери» вважає, що конфлікт у зоокуточку вже вирішили

В зоокутку, що в парку Чекмана, за останній місяць поменшало тварин, а працівники посварилися. У комунальному підприємці вважають, що звільненням одного працівника та попередженням іншого вирішили проблему у звіринці. 

Критика з боку деяких відвідувачів, сварка в колективі і смерть бабака, барана та фазана. Хмельницький зоокуточок став темою номер один. Дирекція комунального підприємства «Парки і сквери»  відреагувала та зробила заяву. Вважають, що між новими та наявними працівниками зоокутка стався конфлікт, що переріс у взаємні звинувачення один одного. Цю проблему вирішили звільненням Сергія Пальохіна  та попередженням Наталії Розумяк

Якщо конфлікт в колективі вирішили, то причин смерті тварин ще не називають. 

Текст заяви  від КП «Парки і сквери» :

Відео дня

Кілька місяців тому до нас звернулася родина хмельничан, що утримує «приватний зоокуток», у тому числі — левів, щодо передачі їх на утримання до нашого парку. Ця інформація була висвітлена у місцевих ЗМІ.

Враховуючи потребу розширення та модернізації зоокутка парку ім. Чекмана, а також позитивні відгуки хмельничан, дирекцією парку було прийнято рішення розширити зоокуток та  проведено переговори із приватним підприємцем щодо допомоги матеріалами на його розширення.

Також власника «приватного зоопарку» Сергія Пальохіна було працевлаштовано як доглядача за новими тваринами (у парку зявились єнот та кенгуру).

Проте протягом останнього тижня між новими та наявними працівниками зоокутка стався конфлікт, що переріс у взаємні звинувачення один одного, у тому числі із залученням ЗМІ.

Дирекція парку, втрутившись у конфлікт, вирішила звільнити Сергія Пальохіна з посади доглядача тварин, а також, враховуючи акт про неналежний догляд та тваринами від 8.07.16 р. та факти, висвітлені в ЗМІ, винести попередження Наталії Розумяк та зобов’язати усунути  порушення.

Вважаємо, що конфлікт навколо зоокутка парку ім. Чекмана вичерпано, просимо представників засобів масової інформації враховувати викладені вище факти у своїх репортажах. Також зі свого боку докладемо максимум зусиль, щоб забезпечити догляд за тваринами на високому рівні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Краснопісаніє в стилі купрікова - плювати в очі і казати, що то "божа роса".  Яким чином конфлікт вичерпано? Що біотуалет для тварин встановили? чи  воскресили мертвих тварин? Ганебна відписка.

    Анонім reply Анонім

    Я важаю тільки безглузді (Аноні...ти) можуть коментувати так недолуго, Собі біотуалет установи, чорт закатай вату.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up