До Дня гідності та свободи хмельничанам покажуть виставку світлин з Майдану

До Дня гідності та свободи хмельничанам покажуть виставку світлин з Майдану
  • Виставку Олександра Тимошенко "Майдан. Героїчний поступ українського народу". представлять у музеї-студії фотомистецтва. 
  • Відвідувачам покажуть 50 фотографій, які в хронологічному порядку висвітлюють історичні події Революції Гідності.

З нагоди Дня Гідності та Свободи у Хмельницькому покажуть виставку Олександра Тимошенко "Майдан. Героїчний поступ українського народу". Побачити роботи можна буде у музеї-студії фотомистецтва, що на вулиці Проскурівській, 56.  Відкриття 21 листопада о 14:00.

Про виставку: проект складається з 50 фотографій. Усі вони є так званим фотолітописом революційних подій (з 26 листопада 2013 року по 18 лютого 2014 року) на вулицях Києва.

"Надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи, автор виставки Олександр Тимошенко пройшов разом зі своїми побратимами. Як професійний фоторепортер у минулому та як фотохудожник з певним рівнем досягнень впродовж всього часу протистояння зробив фотолітопис цих подій", - зазначають організатори.

Відео дня

Довідка:

Олександр Тимошенко - народився в Білорусі в 1952 році. Працював в газетах «Вечірній Київ», «Радянська освіта», «Прапор комунізму», «Київська правда», «Культура і життя» та інших. З 2008 року веду активну громадську діяльність: Голова Правління громадського об’єднання «Млинок», член місійного товариства Патріаршої Добродійної Фундації Патріарха Володимира Української Православної Церкви Київського Патріархату, представник парафіяльної ради (церковний староста) парафії Нерукотворного Образу Ісуса Христа та Федорівської ікони Божої Матері Київської єпархії, громадський інспектор Київського обласного центру охорони та наукових досліджень пам’яток культурної спадщини, член Всеукраїнського об’єднання «Активіст Майдану».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up