До Дня гідності та свободи хмельничанам покажуть виставку світлин з Майдану

До Дня гідності та свободи хмельничанам покажуть виставку світлин з Майдану
  • Виставку Олександра Тимошенко "Майдан. Героїчний поступ українського народу". представлять у музеї-студії фотомистецтва. 
  • Відвідувачам покажуть 50 фотографій, які в хронологічному порядку висвітлюють історичні події Революції Гідності.

З нагоди Дня Гідності та Свободи у Хмельницькому покажуть виставку Олександра Тимошенко "Майдан. Героїчний поступ українського народу". Побачити роботи можна буде у музеї-студії фотомистецтва, що на вулиці Проскурівській, 56.  Відкриття 21 листопада о 14:00.

Про виставку: проект складається з 50 фотографій. Усі вони є так званим фотолітописом революційних подій (з 26 листопада 2013 року по 18 лютого 2014 року) на вулицях Києва.

"Надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи, автор виставки Олександр Тимошенко пройшов разом зі своїми побратимами. Як професійний фоторепортер у минулому та як фотохудожник з певним рівнем досягнень впродовж всього часу протистояння зробив фотолітопис цих подій", - зазначають організатори.

Відео дня

Довідка:

Олександр Тимошенко - народився в Білорусі в 1952 році. Працював в газетах «Вечірній Київ», «Радянська освіта», «Прапор комунізму», «Київська правда», «Культура і життя» та інших. З 2008 року веду активну громадську діяльність: Голова Правління громадського об’єднання «Млинок», член місійного товариства Патріаршої Добродійної Фундації Патріарха Володимира Української Православної Церкви Київського Патріархату, представник парафіяльної ради (церковний староста) парафії Нерукотворного Образу Ісуса Христа та Федорівської ікони Божої Матері Київської єпархії, громадський інспектор Київського обласного центру охорони та наукових досліджень пам’яток культурної спадщини, член Всеукраїнського об’єднання «Активіст Майдану».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up