“Моя лють — інструмент для перемоги”. Михайло Касянчук розповів чому записався до штурмової бригади

“Моя лють — інструмент для перемоги”. Михайло Касянчук розповів чому записався до штурмової бригади
Скрін з відео Нацполіції
  • Нетішинець з перших днів війни вступив до тероборони. 

  • Разом з товаришами він патрулював місту в комендантську годину, стояв на блокпостах, перевіряв авто та документи людей.

  • Та цього йому виявилося замало і нині Михайло — доброволець до штурмової бригади “Лють”.

Нетішинець Михайло Касянчук — один із перших добровольців, який подав свої документи до штурмової бригади «Лють». Хлопець впевнено пройшов усі етапи відбору і зараз вже посилено опановує військові навички, необхідні для захисту країни. Його історію розповіли в поліції

Михайло розповідає, що як тільки почалось повномасштабне вторгнення, він разом з товаришами вступив до лав територіальної оборони в рідному Нетішині. Там навчився основ домедичної допомоги, пройшов вогневу та тактичну підготовку. Разом з поліцейськими та нацгвардійцями патрулював місто, чергував на блокпостах, перевіряв автомобілі та документи в громадян.

Згодом до війська вступив брат Михайла, який зараз боронить Україну в лавах ЗСУ. Коли ж оголосили про набір до штурмової бригади «Лють», він вирішив і сам приєднатися до сил оборони.

Відео дня

Михайло впевнено пройшов усі етапи відбору, його прийняли до лав поліції. Зараз разом з іншими добровольцями нетішинець проходить посилене навчання, під час якого опановує навички, необхідні для оборони країни.

— З кожним днем ми вдосконалюємося, дізнаємося щось нове і перетворюємо свою лють на інструмент наближення перемоги, — з упевненістю говорить Михайло Касянчук.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативно слідкуйте за новинами у нашому Telegram-каналі - https://t.me/vsimnews

  • Es fero

    ПО-МОЄМУ щоб набратись люті , треба побачити наслідки війни. реальні. не світло по 4 години відсутне. а своїх побративів поряд вже неживих, чи цілу сім.ю українців з дітьми без ніг, чи не одного цивільного витягнутого з під заваліВ, чи самого вижившого в завалах. ми це все не бачимо, як побачиш таке фото то серце розривається від люті. але це фото а реал бачать інші, хто на передовій і рятувальники ну і ті хто пережив пекло
  • Дмитро Коробчинський

    Нерозумію нічого . Люди військомат обходять стороною щоб непопасти в військо а в поліцію йдуть , з їх слів це штурмові бригади а відповідно невдасться відкусити від війни . Чому так , в ЗСУ воювати ні а в підрозділі поліції воювати піду , в чому різниця , в чому заковирка бо війна одна ?!🤯🤯🤯 Щось неможу я зрозуміти нічого.

    Русик Мельник reply Дмитро Коробчинський

    Дмитро Діма 🤣🤣

    Дмитро Коробчинський reply Дмитро Коробчинський

    Русик Мельник на мою думку це каральні і хабарні органи а в мене ще трохи совісті є .

    Русик Мельник reply Дмитро Коробчинський

    То спробуй у поліцію,у гвардію,у прикордонники якщо це

    Дмитро Коробчинський reply Дмитро Коробчинський

    Русик Мельник Круглий ти ніде небув но ти багато говориш , ти вже як скабеєва , похер шо тобі трусити аби трусити . Займи собі чимось рота , випий ти любиш цю справу . І непори гарячки про мотивацію і здоров’я в поліції, нацгвардії і ти забув там ще прикордонники , в них всіх одна «мотивація до захисту України» , точно така як і в тебе .

    Русик Мельник reply Дмитро Коробчинський

    Дмитро Діма не пизди хуйні ті хто обходять і ховаються вони собі і ховаються,а в нацики і поліцію потрібні фізична підготовка і мотивація, якщо маєш може візьмуть 😉

keyboard_arrow_up