Forbes склав рейтинг найкращих міст для бізнесу. Хмельницький у списку

Forbes склав рейтинг найкращих міст для бізнесу. Хмельницький у списку
Фото ілюстративне
  • Українські міста оцінювали за сприятливими умовами для ведення бізнесу
  • На якому місці опинився Хмельницький, читайте далі.

Часопис «Forbes Україна» склав рейтинг українських міст, які є найсприятливішими для ведення бізнесу. Оцінку давали містам із кількістю населення понад 90 тисяч мешканців. Список очолив Івано-Франківськ, натомість столиця опинилась лише на четвертій сходинці. Про це пише «Громадське». До слова, Хмельницький теж "на пасе задніх" і увійшов у "десятку" рейтингу. 

Рейтинг складали за 10 категоріями. Зокрема це: прозорість міської влади, ділова активність, легкість ведення бізнесу та купівельна спроможність, транспортне сполучення, безпека, освіта, сприйняття міста його жителями, привабливість для міграції та екологічна ситуація. 

Як виглядає рейтинг міст від Forbes:

Відео дня

1. Івано-Франківськ – 720 балів;

2. Вінниця – 717 балів;

3. Львів – 708 балів;

4. Київ – 706 балів;

5. Тернопіль – 656 балів;

6. Ужгород – 641 бал;

7. Дніпро – 627 балів;

8. Хмельницький – 621 бал;

9. Одеса – 604 бали;

10. Харків – 595 балів.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • андрей куйдан

    Какой бизнес? Сплошное нае....е простых работяг. Где Вы видели бизнес? Назовите десяток компаний которые работают в белую. Сплошное нае...ие людей и государства.

    Юрій Петрович reply андрей куйдан

    Наприклад "Карат"

    Хекропет

    Алмаз

    Рено, тойота, баварія захід, ліга 1, ліга2, форд, се борднетце, і т.д

    Ievgen Pervushyn reply андрей куйдан

    а складних роботяг не нае....е?
  • Сергей Миронов

    На следующий год будем в пятерке
  • Дід Панас

    Так бізнес не робиться. Загнати Хмельницький на 8 місце.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up