Фоторепортаж з фестивалю «Rock&Buh» у Хмельницькому. День #3

Фоторепортаж з фестивалю «Rock&Buh» у Хмельницькому. День #3
Соліст шведського гурту «Rideau» обіймається з глядачем
  • «Rock&Buh 2019» завершився.

  • Останній день фестивалю відзначився появою загадкового Хмельмена.

  • А соліст гурту «Rideau» плавав на руках шанувальників біля головної сцени.

  • Переглядайте фото та переживайте емоції завершення музичного свята.

У Хмельницькому завершився третій рок-фестиваль «Rock&Buh». Сьогодні, 26 травня, був його третій та останній день. На сценах у Молодіжному парку виступали 10 виконавців. Хедлайнером дня був гурт «O. Torvald».

Сьогодні погода сприяла музикантам та їхнім слухачам. Однак з виходом на головну сцену гурту «Цвях» з Нововолинська почав накрапати дощ. Глядачів це зовсім не злякало. Виступ гурту з Волині відзначився тим, що після виконання останньої пісні соліст кинув у натовп ляльку-мотанку. Таким чином він подарував її одному з глядачів.

Під час фестивалю його учасникам показався загадковий чоловік, якого називають Хмельменом або ж Гетьманменом. Раніше його вже помічали на кількох будівлях у центрі міста. Цього разу його бачили на рятувальному катері. Хмельмен проплив на ньому Південним Бугом. Згодом загадковий персонаж з’явився на головній сцені та сфотографувався з кількома глядачами. Хмельмен одягнений у червону накидку та носить головний убір, схожий на шапку Богдана Хмельницького. Верхня половина його обличчя закрита маскою. На костюмі також є бренд Хмельницького. У руках Хмельмен носить булаву.

Відео дня

Неймовірно захопливим та динамічним був виступ гурту «Rideau» зі Швеції. Спершу соліст видерся на верхні конструкції головної сцени, де й виконав першу пісню. Інші пісні виконував переважно зі сцени. Кілька разів він спускався з неї на звукові колонки, а інколи перелазив через паркан на руки вражених учасників фестивалю. Соліст кілька разів проплив на руках глядачів, а одного разу навіть зробив це на великому надувному льодянику.

Натискайте на фото та гортайте, щоб переглянути галерею

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Игорь Шулаков

    Ага..особенно у жителей близлежащих домов....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up