Харківський майор, який став керівником хмельницьких даішників, житиме в тещі

Харківський майор, який став керівником хмельницьких даішників, житиме в тещі
Державтоінспекцією Хмельниччини відтепер керуватиме 41-річний харків’янин. Сьогодні, 19 травня, його представили особовому складу Управління ДАІ у Хмельницькій області.

Представити нового керівника хмельницьким даішникам приїхав перший  заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Микола Фасовий. На представленні головного даішника не були присутні місцеві активісти. До призначення на посаду начальника УДАІ у Хмельницькій області Сербін  керував одним із відділків ДАІ Харкова. В органах внутрішніх справ працює з 1999 року.  

На офіційному призначенні перед особовим складом новоспечений начальник сказав всього декілька речень. За його словами, перш за все, планує зміцнити дисципліну та покращити  організацію професійної підготовки ДАІ,  а також  зменшити аварійність на дорогах області. 

-   Народився в місті Харків. Одружений. Дружина моя — з Хмельниччини, з Дунаєвець. Я поки що житиму у тещі.  На новій посаді хочу  зменшити аварійність на дорогах, - розповів Віталій Сербін.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Анонім

    Все-ровно больше делать будут его заместители
  • Анонім

    Видно по роже, что взятки будет брать безбожно!!
  • Анонім

    спорячи хто кращий троль тут усі вже і про даішника нового забули. це напевно така піаракція міліціянтів)
  • Анонім

    залетів один гаїшник на хабарі, але для начальства він "цінний кадр", то вирішили його сховати від розголосу. і де як не у тещи! і приїхав цілий майор з сімома комплектами форменого одягу на нове місце роботи. боротися  з аварійністю на дорогах.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up