Хмельничани сформували на майдані велетенський “вишиванковий” тризуб

Хмельничани сформували на майдані велетенський  “вишиванковий” тризуб
І знову свято, і знову хмельничани одягнули вишиванки. У національному вбранні, взявшись за руки, люди сформували тризуб.

У День Незалежності України хмельничани вийшли на вулиці міста у вишиванках. Від яскравих кольорів, орнаментів та фасонів розбігалися очі. До свого образу містяни підійшли зі смаком. У вишиванки вбирались усією сім'єю. 

Ввечері, 24 серпня, мешканці міста вийшли на Майдан Незалежності, аби продемонструвати свій патріотизм. Розпочали дійство традиційно - зі спільного виконання гімну. Співали усі - від малечі до бабусів та дідусів.

Відео дня

Патріотичний флешмоб: кілька сотень учасників у вишиванках намагались побити рекорд. 

Читайте також:

Чим для хмельничан є День Незалежності (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Фотоконкурс "ВСІМ вишиванкам вишиванка"

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Лариса Вернигора

    все дуже гарно, приємно що хмельничани  відгукнулись і підтримали акцію, єдине засмутило коли йшла хода, водій машини білого кольору ВХ 35 57, чи то ВХ 57 35- висовував періодично руку і показував середній палець...бляха. нема слів, як можна жити, їздити з хмельницькими номерами жерти українське і так ненавидіти всіх навкруги, щоб таке показувати діткам і батькам...цю сухопару морду десь побачу сама відрехтую...маєш щастя що втік-догнали б ненатішились...

    Сорвілов Льоша reply Лариса Вернигора

    Добрий день звиртаюсь я до вас жителям Хмельницького на параді вишиванок коли колона ішла по проїзні частині коло центрально віділу міліції один водій на автомобілі рено логан уневсал білого коляра показував непристойни жест в кого є можливо фото з номиром автомобіля і відізвіця свідки хто теж бачив не будьте байдужими
  • Анонім

    я не полінився, порахував всіх на фото. 1318 людей в Тризубі і ще до 500 збоків. Це Рекорд! Це круто. про це тебе трубити на всю країну.

    Анонім reply Анонім

    За годы независимости Украины ее реальный валовой внутренний продукт сократился на 35%.

    Согласно данным Всемирного банка, это - наихудший результат в мире за последние 24 года, пишет в своей статье для "Зеркала недели" доктор экономических наук Сергей Кораблин.

    Как отмечает автор, из 166 стран, имевших и раскрывших полную статистику ВВП за 1991–2014 годы, он снизился только в пяти случаях.

    Украина в этом рейтинге опередила Молдову (-29%), Грузию (-15,4%), Зимбабве (-2,3%) и Центральноафриканскую Республику (-0,94%).

    Анонім reply Анонім

    Це все фігня. Зате тризуб який гарний!
  • Анонім

    Дякуємо "Свободі", дякуємо Симчишину за цей День. Це було фантастично! Дякуємо. Стільки людей я ще не бачив. тисяч п'ять було.
  • Ченаш Сергей

    суперрррррррррр))) Слава Україні!!!!!!!!

    а оригінали фото можна на емейл???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up