Хмельничан кличуть на акцію в підтримку Савченко

Хмельничан кличуть на акцію в підтримку Савченко
У неділю, 13 березня, хмельничан закликають вийти на акцію, яку організовують для ув'язненої путінським режимом української льотчиці Надії Савченко.

Акцію організовує управління молоді та спорту Хмельницької міської ради. Запрошують усю активну молодь міста.  Акція відбудеться о 12.00 на майданчику біля кінотеатру імені Тараса Шевченка.

Сьогодні, 11 березня, на знак підтримки Надї Савченко залізничники вийдуть на всі центральні вокзали країни. Також о 14:10 на підтримку української льотчиці поїзди дадуть символічний гудок. 

Нагадаємо, 10 березня адвокат українки Марк Фейгін повідомив, що  Савченко припинила сухе голодування. Суд має розпочати оголошення вироку українці 21 березня. У Росії українку звинувачують у причетності до загибелі російських журналістів на Донбасі влітку 2014 року і незаконному перетині кордону. Українка всі звинувачення відкидає.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 З понеділка погодинні відключення будуть за графіком, – Хмельницькобленерго 19:04 Якою буде погода в Хмельницькому 20-24 травня 18:11 «Болюча звістка з фронту»: загинув Олександр Андрощук з Шепетівщини 17:05 «Герої серед нас»: у Хмельницькому презентують твори військових Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 16:02 Де у Хмельницькому не буде світла 20-24 травня (ГРАФІК) 15:13 День сімейного лікаря: зібрали 5 історій хмельницьких медиків 14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up