Хмельничани збираються у добовий веломарафон до Києва

Хмельничани збираються у добовий веломарафон до Києва
Капітан команди велосипедистів Олександр Галкін. Фото зі сторінки у Facebook
  • П’ятеро хмельничан  долучилися до всесвітнього веломарафону.

  • За одну добу вони мають подолати 400 кілометрів.

6 червня, о  9 ранку, від парку імені Чекмана п’ятеро відчайдушних хмельничан вирушать до столиці, беручи участь в добовому веломарафоні під назвою National Fleche.

Команда вирушить до Києва, проїжджаючи Вінницю, Бердичів та Житомир. Загальна відстань маршруту сягає 400 км. Учасникам слід подолати марафон за 24 години.

Капітан команди Олександр Галкін розповів, що цей марафон вважається змаганням від Паризького всесвітнього клубу рандомерів, тобто веломарафонців. Під їхньою егідою по всьому світу проводяться заїзди на різні дистанції: від 200 до 1 000 кілометрів.

Відео дня

Основними умовами веломарафону є старт від 3-5 чоловік. Залік можливий, якщо до фінішу доїде 3 людини. Також організаторами має бути затверджений певний маршрут, по якому команді слід рухатись. Обов’язково в певних місцях мають бути встановлені контрольні точки. По них потім надсилатимуться повідомлення з геолокацією, щоб організатори могли контролювати рух пересування учасників.

Команда хмельничан складається з п’ятьох чоловіків: Олександр Галкін, Олександр Козлов, Андрій Жук, Максим Стахов та Богдан Леус. Вони вже багато років крутять педалі й приймають участь в різних змаганнях. Вікова категорія команди є кардинально різною: від 30 до 59 років.

У такому складі чоловіки вирушають у поїздку вперше. До цього всі учасники індивідуально їздили по 200 та навіть 300 кілометрів. А капітан команди, Олександр Галкін, долав маршрут 600 кілометрів. Зізнається, що цікаво поїхати складом з 5 чоловік, аби відчути командний дух.

Сподіваються учасники й на сприятливі погодні умови, задля вдалого заїзду. Водночас запевняють, що марафон відбудеться при будь-якій погоді.

Підготувала Олеся Липчак.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Иван Адамчук

    Молодці!!
  • Andrei Pervak

    А назад ???))))))))😂😂
  • Сергей ВОЛОЩИК

    а работать кто будет?
  • ShaGrin

    Скучен день до вечера, когда делать нечего.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up