Комунальники перекрили Грушевського. Водії порушують, їдучи через майдан

Комунальники перекрили Грушевського. Водії порушують, їдучи через майдан

На вулиці Грушевського працює комунальна техніка. Зранку перекрили рух і це створює незручності для водіїв. По вулицях Пушкіна і Гагаріна проїхати важко. Щоб не стояти в заторі, водії їдуть через площу. На шум під вікнами вже навіть скаржаться в ОДА. 

Особливо гостро проблему з рухом у центрі Хмельницького водії відчули, коли комунальники перекрили вулицю Грушевського. Тут триває омолодження дерев.

Сьогодні, 10 листопада, вони працюють на ділянці від Гагаріна до Володимирської. Проїхати від «нового мосту» в центр можна лише через Пушкіна. Та не всі водії хочуть робити такий круг і знаходять коротший маршрут. Вони їдуть через головну площу Хмельницького. Хоча на майдані Незалежності рух транспорту заборонений.

Омолодження проводить комунальне підприємство по зеленому господарству. На рахунок перекриття частини Грушевського вони не радилися із управлінням по безпеці дорожнього руху. Лише погодили це із патрульною поліцією Хмельницького.

Відео дня

За проїзд через площу передбачений штраф 255 гривень. Як повідомили журналістам vsim.ua  в патрульній поліції, виклики від громадян щодо проїзду автомобілів по майдану були. Та поки нікого не штрафували.

 - Виклик отримали о 10:20. На місце було направлено екіпаж. Та порушників вже не було. Це швидкоплинне порушення, яке потребує фото чи відео фіксації. Заявник їх не надав. Поки патрульні були на місці, більше ніхто не порушував, - розповідає «ВСІМ» речник Управління патрульної поліції Хмельницького Роман Мартинюк. – Поставити біля майдану стаціонарний патруль на даний час можливості немає. За останні чотири дні отримуємо близько 120 викликів на день. Це дуже багато.

Станом на 12:40 через майдан продовжують їздити автомобілі. Рух  транспорту по частині  Грушевського буде перекрито до 17:00. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Vlad Vinski

    Майдан належить місту. До чого тут облдержадміністрація і обласна рада. Місто або дозволяє проїз або ні. Дозволиш раз будуть завжди іздити. Не треба дозволяти.
  • Лариса Ободовська

    Нехай обладміністрацій не думає, що вона на кладовищі. Це місто і в ньому живуть люди. Ще б відгородилися парканом від людей. Шум заважає їм!! Смішно
  • PAL

    Всё очень просто - перекрыли дорогу, ведутся работы и есть объезд через майдан, то ради Бога, разрешить временный объезд. И ни чего не случится с работниками обладминистрации, не заснут на рабочих местах.Зачем создавать дополнительные пробки?
  • Анонім

    комунальники мають це робити не в час пік в місті ,  а наприклад вночі, або у вихідні ...

    Андрій Коломієць reply Анонім

    Вони працюють у вихідні. і в суботу і в неділю, але вночі....омолоджувати дерева на висоті 6-7 м. може ви підете? включіть вже мізки - це заборонено правилами техніки безпеки.

    Сергій Якубенко reply Анонім

    Чому одні мають працювати вночі або вихідні, аби іншим було комфортно? Можливо краще реорганізувати транспортну систему в місті? Тому що коли ціле місто страждає через перекриття 100 метрів вулиці, то це не дуже нормально.

    Анонім reply Сергій Якубенко

    тому що "одних" мало чоловік до 30 , а інших пів міста які по причині "одних" які перекрили місто не можуть вчасно добратись до місця роботи чи інше.

    Реорганізувати систему міста треба ,  але це бути коштувати набагато більше ніж "одні" попрацюють вночі чи у вихідні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up