Маршрутка по 5 гривень та перша "Республіка": ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому

Маршрутка по 5 гривень та перша "Республіка": ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому
Республіка у Хмельницькому
  • Тиждень у Хмельницькому був дійсно багатий на події.
  • Він запам'ятався новими тарифами на проїзд та новими тролейбусними маршрутами, одразу двома пожежами у місті та боротьбою з контрафактними товарами.
  • Однак, найбільш довгоочікуваною подією стала "Республіка". Три дні місто гриміло, хмельничани запалювали на міському пляжі під неймовірні ритми, відпочивали, смачно їли та дивувалися.
  • Радимо вам пригадати усі події разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua.

1. "Гарячий тиждень". За два дні у місті сталося аж дві пожежі: на Озерній палав гараж, а на Проскурівській горів балкон у багатоповерхівці.

2. Контрафактний товар на ринку. В одному із кіосків на овочевому продавали цигарки невідомого походження без марок акцизного збору. Загалом у продавця вилучили 1216 пачок тютюнових виробів. 

Відео дня

3. Проїзд подорожчав. Вже з 1 вересня у Хмельницькому збільшилась вартість проїзду у громадському транспорті. Так, якщо раніше прокататись у тролейбусі коштувало 2,50 гривень, то зараз 3,50 гривень.Нічна поїздка обійдеться у 10 гривень, замість 6. За поїздку у маршрутках потрібно вже викласти 5 гривень, але після 20:00 діє вечірній тариф, а пасажири платять за поїздку по 6 гривень.

4. У Хмельницькому запустили новий тролейбусний маршрут №18 сполученням  "Автостанція №1 - Гречани". Він курсує з 1-го вересня. Маршрут пролягає по проспекту Миру до вулиці Курчатова.

5.  Республіка у Хмельницькому - з 31 серпня по 2 вересня на території Молодіжного парку понад 40 гуртів та виконавців з різних країн виступали на трьох сценах.

Перший день для всіх відвідувачів на територію фестивалю був вільний. З самого ранку на території фесту утворилися наметове містечко, запрацювали спортивні зони та рознеслися приємні аромати фудкортів, а на березі Південного Бугу з'явився справжній морський фрегат. Вже ближче до ввечора стартувала музична частина фестивалю. Однак, перший день фестивалю "Республіка" закінчився у темряві.  Коли головній сцені співав гурт "Бумбокс" раптово зникло світло

Другий день фестивалю зібрав трохи менше людей, порівняно із першим. Розважали республіканців відомі гурти. Кого тільки можна було не зустріти на території Молодіжного парку під час фесту. По всьому периметру гуляли "жирафки", "посіпаки" і "сексі тигри". Також у гостям пропонували придбати різноманітні сувеніри.

Про зручності та організацію фесту.  "Республіка" дивувала не лише якісною і драйвовою музикою, але й є, в першу чергу, мистецьким заходом. Журналісти vsim.ua запитали, як оцінили гості цьогорічну "Республіку" та дізналися, чого чекають "республіканці" наступного року. Думки та побажання виявилися вкрай різними. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up