Що і за скільки продають на фестивалі “Республіка”?

Що і за скільки продають на фестивалі “Республіка”?
  • У Хмельницькому стартував фестиваль “Республіка”.
  • На території Молодіжного парку вже розмістилися фудкорти, розклали свої вироби народні майстри.
  • Що і за скільки продають, дізнавалися журналісти vsim.ua.

У Хмельницькому сьогодні, 31 серпня, стартував фестиваль “Республіка”. На території Молодіжного парку на трьох сценах виступатимуть гурти з усього світу. Особливе місце на фестивалі відведене і для футкортів.

Уже об 11:00 на основних локаціях фестивалю “Республіка” почали з’являтися намети з їжею та напоями, біля деяких відразу став помітним дим - почали готувати шашлики, печене м’ясо і навіть цілих смажених поросят.

Відео дня

Їжі, до речі, вистачає на різні смаки - любителі фаст-фуду можуть придбати хот-дог, чіабату, сендвіч, багети за ціною від 30-35 гривень. За маленьку порцію омлету доведеться заплатити 40 гривень.

Сосиски від 10 до 20 гривень за 1 штуку, картопля 25 грн за 300 грам.

Польова грузинська кухня відкрилася одна із перших. Тут продають чебуреки - 25 гривень за 1 штуку, кепурики - 50 гривень, крила - за 100 грам 50 гривень.

Таранька - від 10 гривень за маленьку рибу і від 50 за більші.

Перший день фестивалю анонсувався як безалкогольний, проте у багатьох наметах продають пиво. За стакан пива просять від 20 гривень, квас - 15. Також продають сидр - 0,5 літра за 25 гривень.

В обід розпочала роботу “Середньовічна кухня” - кухарі пообіцяли відтворити страви давнини з м’яса.

Учасники фестивалю можуть вибрати собі цікаві сувеніри. Так вироби ручної роботи можна придбати за ціну від 30 до 130 гривень.

Пропонують для поціновувачів музики нашивки вартістю від 15 гривень, а кепки - від 100 гривень.

Нагадаємо, хмельничани та гості міста матимуть змогу відвідати фестиваль ще два дні поспіль.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up