"Республіка" у Хмельницькому: стартувала музична частина фестивалю

"Республіка" у Хмельницькому: стартувала музична частина фестивалю
М'яч Дредбол і Вікторія Жуковська - ведучі на головній сцені фестивалю Республіка.
  • Із запізненням на головну сцену вийшли ведучі і запросили до виступу перший гурт.
  • На інших двох сценах уже лунають звуки електронної музики і милозвучний спів солістки гурту “Ліловий”.

Запізнення - традиція для фестивалю Республіка. Про це найперше заговорив М’яч Дредбол - один із ведучих. Він на пару із Вікторією Жуковською коротко описали стиль, в якому виступають хлопці із Bananabus. Саме гурт із Хмельницького відкрив програму виступів на головній сцені. Далі залунали важкі ноти й такий же голос року. Музична частина фестивалю розпочалася.

Гурт Bananabus відкрив фестиваль Республіка на головній сцені.

Паралельно на іншій сцені уже розпочав свої виступи гурт “Ліловий”. Руденька солістка колективу з Києва заспівала милозвучні хіти для десятків людей, які віддалу перевагу більш легкій музиці.

Солістка київського гурту Ліловий.

Найменше людей на початку фесту завітали до електронної сцени, яка влаштувалася найближче до води і заховалася під палаткою. Республіка потроху набирає оберти. Попереду три дні відриву. Слідкуйте за усім разом із vsim.ua.

Відео дня

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Юрій Вдовін

    Музика супер!!!... Не всім  дано... Район проведення чи то пак місце тре змінити, там же живуть одні бариги-базарники, вони крім шансончика нічого не розуміють
  • Елена Рудакова

    Это  не музыка, а бум- цаца...Ужас!
  • Алла Анушко

    Супер так тримати))фестиваль бомба і гурти супер)треба кожен рік так робити !!!
  • Татьяна Смирнова

    Это кашмар какой-то! И еще когда живеш, рядом с пляжем, и все это слушаешь!!!Это не музыка, а отстой!!! Я даже туда, за оооооочень большие деньги непошла бы!!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up