На Дунаєвеччині дитячі пустощі з вогнем закінчилися пожежею

На Дунаєвеччині дитячі пустощі з вогнем закінчилися пожежею
Фото: ВЛАСНО.info
  • Вчора, 7 жовтня, сталася пожежа у селі Воробіївка.
  • Там палала господарча будівля. Вогонь встиг знищити дах будівлі та півтонни сіна. 
  • Як зазначають рятівники, спалахнуло через дитячі пустощі з вогнем.

Подія мала місце у селі Воробіївка. Близько 14-ї години місцеві мешканці помітили дим, що підіймався над господарчою будівлею. Виявилося, що вона палала. На місце одразу викликали пожежників.

Рятувальникам вдалося швидко ліквідували пожежу. Вогонь встиг знищити 25 метрів квадратних покриття будівлі та півтонни сіна. Про це йдеться у повідомленні ГУ ДСНСУ у Хмельницькій області.

Як зазначають, найімовірніше, що спалахнуло через дитячі пустощі з вогнем.

Відео дня

Читайте також: Смертельна пожежа: у Шепетівському районі пенсіонерка згоріла у власному будинку

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up