На Хмельниччині набирають слідчих та дільничних. На одне місце - 13 осіб

На Хмельниччині набирають слідчих та дільничних. На одне місце - 13 осіб

У райвідділах поліції в області бракує слідчих та дільничних. Вакантною є 91 посада. Для того, аби набрати персонал, влаштували конкурс. Кандидати на посади вже здали перше тестування. 

Кандидати на посади слідчих і дільничних пройшли тестування на рівень загальних навичок і знання законодавства. Це був перший етап випробувань з тих, які належить пройти після подачі анкет бажаючим працювати у поліції. Набір тривав з 12 липня по 10 серпня. 

Слідчими захотіли працювати 618 людей, дільничними офіцерами поліції — 600. В середньому конкурс складає 13 осіб на одне місце. Претенденти на посади дільничних розподілилися таким чином: 66% чоловіків та 34% жінок. Слідчими бажають стати 42% жінок і 58% чоловіків.

- Протягом місяця ми приймали заявки від бажаючих. Подавали їх як і ті, хто вже колись працювали в органах, так і новачки у тому. По області є 91 вакантна посада слідчих та дільничних, - розповідає "ВСІМ" речник Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області Інна Глега. 

Відео дня

Першим етапом відбору було тестування на рівень загальних навичок. Кандидатів перевіряли на знання законодавства. Його успішно пройшов 71% кандидатів на службу. Тепер їм належить пройти військово-лікарську комісію, яка є наступним етапом відбору.

- Попереду на кандидатів ще чекає спеціальна перевірка, психологічні тести та фізична підготовка. Відбір схожий до відбору у патрульну поліці, - каже Інна Глега. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • КВ ВК

    таке саме бидло наберуть як вже набрали в нову патрульну!"НЕДОКОПИ"
  • PAL

    Набирают мусоров, в новую мусоровню.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera 18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up